Krémesen szép az élet!

2013 kedvencei VI. rész

Még nem készült bejegyzés azokról a blogokról amiket rendszeresen olvasok, ezért itt a remek alkalom. Meg kell mondjam szigorúak a szempontjaim, de nem jobban mint bárki másnak. Számomra a legfontosabb a közös hang, az atmoszféra amiben jól érzem magam és a kisugárzás illetve személyiség amivel persze azonosulni is tudok. Emellett a helyesírás az egyik, a minőség pedig a másik gyengém.

sminkkel

Sminkkel – Az elsők között is az első volt, amit felfedeztem. Hosszú idő után ősszel találkoztunk először és igen, élőben is olyan,  mint  amilyennek képzeltem. Szeretem a munkáját, de főleg a mindent átható személyiségét.

Advertisement

 

A sminkecset kezelése – Calo(z) és Viki több szempontból is nagy kedvenceim. Anno amikor felfedeztem az oldalt, az első gondolatom az volt, hogy ez igen, nagyon egyben van. A blognak van egyénisége, minőségi és összeszedett munkákat láthatunk és megint elfogult vagyok, mert egyébként is nagyon kedvelem mindkettőjüket. 

 

Makeup Universe – Talán 2 éve találkoztunk először, emlékszem, hogy olyan volt az arca, mintha photoshopolták volna. Később elkezdtem tisztelni a munkáit, végül megismertem és tény, hogy Mara nem minden napi, én pont ezt szeretem benne.

 

Sminknapló by Carmenesque – A hűvös elegancia. Nagyon szeretem a blog légkörét, van kisugárzása és igen, visszafogott, mégis tudom, hogy rengeteg közös témánk lenne. Ha egy hajgumiról írna, azt is elolvasnám. 

 

Citromhab – Évit teljesen másért, másként kedvelek. Olyan, mintha régóta ismerném és a kellemes hangján készült videóit nézve úgy érzem egy barátnőmmel beszélgetek, mindezt a lehető legtermészetesebb módon. 

 

Katie Beauty – Katával az a helyzet, hogy amióta találkoztunk tudom, hogy sokkal jobb arc, mint gondoltam. Bőven van bennünk közös, bírom a stílusát, ezzel együtt már sokkal szívesebben olvasok tőle bármit. Egyébként ha már itt tartunk, Vikivel is pontosan így történt, ezért megéri elmenni egy-egy blogger eseményre! 🙂

 

Lakkomlakkom – Édes drága Edina, ha használnám a bájos jelzőt, most használnám 🙂 Olyan, mint egy jó franchise, minden alkalommal, kivétel nélkül ugyanazt a minőséget kapom. Nincsenek rossz képek vagy zagyva szöveg, a léc magasan van, de egyszer sem láttam rezegni. 

 

F*ck yeah Pretty Nails – Azaz Ingrid, szintén közel áll hozzám. Csak ismételni tudom magam, tetszik az ő és/vagy blog kisugárzása, szépek a munkái és az ízlésünk is nagyon hasonló. 

 

You are my Cup of Tea – Szintén más kategória, de nagyon kedves nekem Enikővel, az egyik szerzőjével együtt. A baba elég nagy már ahhoz, hogy le tudjak lépni edzeni, ehhez nagy lökést ad a Fittnapló!

 

Az idei évem finoman szólva is sűrű volt. Új lakás, berendezkedés, felkészülés az anyaságra (??), változások, soha nem ismert érzelmek és rengeteg hullámzás. A születésnapomon megszületett a fiam, azóta megfordult velem a világ és ez így van rendjén. 

Az biztos, hogy elindítani a blogot az egyik legjobb ötletem volt idén! Alábbi a kedvenc, hétköznapot jól demonstráló képem 

 

Köszönöm Nektek, hogy eljutottunk idáig, remélem velem tartotok a következő évben is!

Külön köszönet drága dyna és jikka, legkedvesebb olvasóim, nagyon sok töltést kaptam tőletek!

Minden jót kívánok Nektek, innen folytatjuk!  😉

 

Exit mobile version