Krémesen szép az élet!

2013 kedvencei V. rész

Elérkeztünk a legkevésbé izgalmas részhez, a testápoláshoz. Érdekes módon ezzel a résszel van a legkevesebb sikerélményem, pedig az lenne ugye a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. A krémekkel általában nincs túl sok szerencsém, zsírosít/nem hidratál kellően/ragad/illatosított satöbbi satöbbi. A testápolással is az a helyzet, hogy amíg nyáron tulajdonképpen elvagyok, addig télen már szinte fáj a bőröm de nem kifejezetten használ bármi, kivéve a shea vajat, de abból sem mindegy melyik. Ehhez képest azért összejött egy-két állandó termék, nézzük:

tonik

Mivel a micellás lemosók korát éljük, persze hogy a Bioderma lemosóját sem hagyom ki, de változatlanul tartom a véleményem, miszerint nekem a Paese jobban bevált és a kedvező ár is mellette szól.  Egyúttal mondhatom, hogy jobb, mint a L’Oreal ami azt jelenti, hogy a Garniert is maga mögé utasítja. Kicsit vicces, hogy a kettő teljesen ugyanaz, de mindegy, alig várom a “Mivel elfogyott a L’Oreal megvettem a Garniert és mennyire jó” teszteket. 😀 Ha már itt tartunk, próbáltam a Phyt’s micellását és nagyon jónak tűnt, lehet, hogy idővel beruházok egyre. A Himalaya Herbals tonik változatlanul nagy kedvencem, kordában tartja a zsírosodást és tisztán tartja az arcom.  

Advertisement

 Radírozni jó! Ez az izlandi testradír teljesen levett a lábamról, de már minden jót elmondtam róla ITT. Az érzékeny bőrömnek éppen elég ez a Bourjois arcradír, mert nem túl durva, de kellően felfrissül tőle a bőröm. A lábaim pedig nagyon szeretik a levendulás Yves Rocher radírt, csak sajnos nincs lehetőségem elégszer használni.

 Hidratálásból elég silány a felhozatal, ki nem állhattam a TBS testvajakat, a testápolókkal nem volt földöntúli élményem és az Alverde vajaktól sem estem hanyatt igazán, szóval nem is említenék meg semmit. Az arcom egy ideig nagyon szerette a Dr. Organic rózsás éjszakai krémét, de egy idő után már reggel is zsírosnak éreztem a bőröm, ezért felhagytam vele. Az Estée Lauder Hydrationist tápláló kréme könnyű, pihe puha lesz tőle az arcom és semmi irritáció. Szerettem, de lévén, hogy a tökéletesre törekszem, ha elfogy keresek tovább. Jelenleg szintén Phyt’s krémekkel próbálkozom, egyelőre pozitív irányba dől a mérleg.

 Az Alverde koffeines szempilla regeneráló széruma csodás, érezhető a változás. Kézkrémek tekintetében sem vagyok eleresztve, van ugyan legalább négy a fiókban, egyik sem az igazi. Az utóbbi időben az Yves Rocher mézesét használom.  

 Az év nyertese mindenképpen Dr Renaud azulénes szemkörnyékápolója volt, ami olyan szépen rendbe hozta a területet, hogy csak ámultam. Nem fekszem le nélküle és szinte biztos, hogy újraveszem, sőt kíváncsi lettem a többi termékre is!

 Ami a hajápolást illeti, nagy kedvenceim a Gliss Kur termékek, köztük is a Shea Cashmere tápláló pakolás és az Elixir hajolaj. Emellett a Syoss hajhab tényleg tartósan megemeli a hajam ragacsos érzés nélkül, a száraz samponnal pedig időt nyerek, ami akár 3 napot is jelenthet. 

 

Ennyit a test és hajápolásról, várom a javaslatokat, kinek mi vált be idén?

Exit mobile version