Krémesen szép az élet!

2013 Kedvencei IV. rész

A sand lakkok kétségtelenül taroltak idén, mindenki nagy örömére egyre több és jobb kerül piacra. Az első amit megvettem, a Lovely Baltic Sand (kék), aw nagyon szerettem, benne van a top 10-ben!

IMG_9441

Szerencsére a jó tapasztalat megalapozta a vonzalmat az összes homok hatású lakk iránt. Említésre méltó az Anny Rock Your Nails vagy a nemrég mutatott Flormar piros is, de az abszolút favorit ez a Lovely Snow Dust, elállt a lélegzetem!

Advertisement

Ha már itt tarunk, akkor az IsaDora őszi lakkjai szerintem mindent vittek idén! Szinte az összes Sugar Crush lakkért odáig voltam, de mind közül a Wine Crush nyűgözött le a legjobban. Mintha csak estélyiruhát viselnének a körmeim.

A Claire’s Denim lakkjától újra és újra eláll a szavam, egyszerűen gyönyörű! Imádom a finist, a színét és a minősége is hibátlan.

Szintén óriási felfedezés a kék lakk, mint fogalom. Barry M és a Navy tökéletes volt kezdésnek, alig tudtam levenni róla a szemem.

Kicsit hosszabb ideig tartott, mire szerelmünk kibontakozott, de megérte várni. Anny Desire az igazi meleg őszi lakk, de télre is szuper választás, jókat lehet vele játszani!

Végül, de nem utolsó sorban az első számú alapdarabom ez a Bourjois Laque Glossy Beige, remekül kihasználható és nagyon tartós. Láthattátok már a “megkopott oldalak” és a “színes francia” alapjaként is.

 

Szívesen sorolnám tovább, de attól tartok soha nem lenne vége.

Melyik lakktól állt el idén a lélegzetetek is?

 

Exit mobile version