Dark Mode Light Mode

2013 Kedvencei IV. rész

Talán a körömlakkok válogatásakor volt a legnehezebb dolgom, nyilván sokkal többet próbáltam ki, mint bármi másból idén. Lassan külön szekrény kell nekik, de mit csináljunk, körmöt festeni jó dolog, engem speciel kikapcsol, megnyugtat és feldob egyszerre

A sand lakkok kétségtelenül taroltak idén, mindenki nagy örömére egyre több és jobb kerül piacra. Az első amit megvettem, a Lovely Baltic Sand (kék), aw nagyon szerettem, benne van a top 10-ben!

IMG_9441

Szerencsére a jó tapasztalat megalapozta a vonzalmat az összes homok hatású lakk iránt. Említésre méltó az Anny Rock Your Nails vagy a nemrég mutatott Flormar piros is, de az abszolút favorit ez a Lovely Snow Dust, elállt a lélegzetem!

Advertisement

winecrush

Ha már itt tarunk, akkor az IsaDora őszi lakkjai szerintem mindent vittek idén! Szinte az összes Sugar Crush lakkért odáig voltam, de mind közül a Wine Crush nyűgözött le a legjobban. Mintha csak estélyiruhát viselnének a körmeim.

denim

A Claire’s Denim lakkjától újra és újra eláll a szavam, egyszerűen gyönyörű! Imádom a finist, a színét és a minősége is hibátlan.

navy

Szintén óriási felfedezés a kék lakk, mint fogalom. Barry M és a Navy tökéletes volt kezdésnek, alig tudtam levenni róla a szemem.

anny2

Kicsit hosszabb ideig tartott, mire szerelmünk kibontakozott, de megérte várni. Anny Desire az igazi meleg őszi lakk, de télre is szuper választás, jókat lehet vele játszani!

szinesfrancia

Végül, de nem utolsó sorban az első számú alapdarabom ez a Bourjois Laque Glossy Beige, remekül kihasználható és nagyon tartós. Láthattátok már a “megkopott oldalak” és a “színes francia” alapjaként is.

 

Szívesen sorolnám tovább, de attól tartok soha nem lenne vége.

Melyik lakktól állt el idén a lélegzetetek is?

 

View Comments (17) View Comments (17)
  1. Az utolsó 3 manikűr a kedvencem. Gyönyörűek a színek!
    Van Lovely homokos lakkom is, szintén kék, nekem ő jön be legjobban, mert vannak benne nagy csillámok, de nem olyan sűrű, mint a Rimmel.
    Isadora felénk nem kapható, de tényleg kellemes színe van, igazi ünnepi lakk.

    1. A kék Lovely és az Anny között semmi különbség nincsen, a színe is ugyanaz, csak ugye a Lovely jóval kedvezőbb áron van. A Rimmel nem kimondottan tetszett, ezért végül kihagytam, de az IsaDora lakkok tényleg nagyon jók!

  2. nekem idén nyáron kezdődött a lakk mániám (későn érő típus, ez van), és azonnal homokhatással kezdtem (ja, nem, egyszer nagyon régen, vagy tíz éve kitaláltam, hogy lakkozni fogok, és persze feketével kezdtem, szerinted? elvette a kedvemet az egésztől egészen mostanáig), úgyhogy innentől kezdve lakkozok, mert lakkozni jó 🙂
    naszóval az első, amitől elállt a lélegzetem az az anny homok hatású rock your nails-e, szerintem neked nem kell ecsetelnem, miért, a második pedig egy china glaze lakk (ez nagyon friss, az unokahúgomnak körömlakkokat vettünk ajándékba a nailland-nél (hol máshol), és akkor lett az enyém a randezvous with you. én ilyen gyönyörű lilát még nem láttam, valami csodaszép.
    (és az enyém lesz majd egyszer az a-englandtől a briarwood és a beauty never fails, akkor majd még lehet, frissítem a kommentet)

    1. Háháhá én is feketével kezdtem!! Aztán vörösre váltottam és éveken keresztül le sem cseréltem másra 😀 Mondjuk az utóbbi 1-2 évben vettem színes lakkokat is (sárga, zöld, kék).

      A homokhatás nálam is nyert, a rock your nails oh igen! Ezt a China Glaze lakkot megnézem, eddig gáz vagy nem gáz, egyik sem tetszett. Úgy egyáltalán CG lakk nem, de hiszek Neked! Főleg mert a Briarwood jaaaj nagyon tetszik nekem is!! Soha nem jutok el Árkádig, talán ez a “szerencsém”. 😀

      1. a china glaze üvegben nagyon ronda szegény, le sem vennéd a polcról, érdemes a színminták alapján keresgélni

        1. Egyszer jutottam el a Nailland pulthoz úgy, hogy volt időm nézelődni is, akkor próbáltam de egy idő után feladtam :/ Nah majd akkor legközelebb!

  3. Juhé, végre olyan kedvencek, amikhez én is idehullámozhatok! 😀
    Én a Golden Rose 59-ét birtoklom, ami a Te Winde crush-od dupe-ja, imádom én is (bár most elnyelte 2 hete a lakás valamelyik berbuda háromszöge, bízom benne, h pár héten belül meglelem!). A homok lakkok nekem is bejöttek, mert annyira gyorsan száradnak és még a lepattogás is könnyebben javítható rajtuk, ami nálam sajnos alap a gyér körömminőségem miatt. Pedig régen olyan jók voltam, nem tudom, miért “nőtték ki”! :/ Legtöbb ilyen textúrájú lakkom GR, így jár az ember lánya, ha túl közel lakik az Árkádhoz! 🙂 (ma újabb helyen néztem meg a Lovely fehér csodát, még 21-én nem volt kint a kollekció, de mára teljesen lerabolták, szippszippp). Amúgy nekem is Lovely volt az elsőm, szintén a kék (bár én megvettem a sárgát és a narancsot is mellé egyszerre), kár hogy ritkán jönnek ki új színek, nekem is nagyon bevált. És ez a mostani pezsgőcsoda az én pilláim is megrebegteti! 🙂

    A másik nagy befutó az Astor lycra családja volt, őket már éltettem nálad. A legtartósabb formula, amivel valaha találkoztam, még rajtam is 4-5 napig szinte makulátlan, ennyit még a homokok se bírnak (2-3 nap után már kezdődik a lepattogás sajnos). 6 darabom van, bár a sötétbordót és az élénk pirit még nem próbáltam, de a taupe, a korall, a pink és a padlizsán lila egyaránt szívem csücske. 🙂

    az A-England Ascalon-ját is kiemelném még, egyrészt mert sosem adtam még ki ennyit lakkért és mert talán még gyorsabban szárad, mint egy liquid sand lakk, nem is értem, hoyg lehet! Szeretném még a Balerina kollekció ezüstjét is beszerezni, olyan szép.

    Első körben ennyit a favoritokról, ha valamit nagyon kihagytam, úgyis pótolni fogom! 😉

    1. 😀 Már vártalak! Igen nekem meg óriási fájdalmam, hogy messze van az Árkád és soha nem jutok el vagy csak nagyon bajosan 🙁 Az ezüstöt még megszerezte nekem, mert szuper pasi, de a fehérnek hűlt helye…

      Tudom, az Astor Lycra, ki fogom őket próbálni! A múltkor ugye kuponos napokon nem jutottam el sehova, aztán egyszer kerültek látótérbe a Tescoban, de alig volt valami az állványon. Annyira jókat mondasz, hogy ki kell próbálnom!

      Háááát az A-England ára meghaladja a lélektani határt, pedig láttam már én is nagyon szépeket, köztük az Ascalon és a Briarwood is jöhetne. Az igazság az, hogy mindig eszembe jut mennyi mindent tudnék venni 1-2 lakk árából (amiket jó ha kétszer felkenek), végül megveszem inkább azt a valami mást 🙂

      1. jah és még van remény! 😉 a tőlünk potenciálisabban leközelebbi rossmannba (ami amúgy egy lakótelepen van eldugva, még az árkádig se kell elslattyognom, pedig az az irány), MÉG nem érkezett meg és ma kifaggattam az ottani lányokat (komolyan mindkét eladó 20-22 éves volt), illetve ők meg a szintén mellénk álló biztonsági őrtől várták a megerősítést minden mondatuknál ill. olykor a bónusz infót is (ezt nem is értettem, miért a nő biztiőr tudja, h e hét csüt-ön jön-e áru vagy sem, de mindegy, bízzunk benne, h nem akart árverni), szóóóóval hozzájuk jövő csüt-ön jön áru legközelebb és mindig csak csüt-önként heti 1x és minden kollekció hozzájuk érkezik meg szinte utoljára. néha van 1-1 kimaradt TE, de bízzunk benne, h ez nem az lesz. (ezt is a biztiőr tudta jobban, h olykor nem kapnak meg dolgokat). szóóóval én jövő csüt-ön meló után azonnal odatrolizok (persze csuriba tett kézzel) és hátha érintetlen állványt találok, vagy ha nem is, de kettőt mindenképp (így gondoltam a rád gondolást, h lövök neked is, de persze ha nem, baromi szívesen kölcsönadom majd a sajátom, ahogy most elhatároztam, h az Ascalont is ki kell próbálnod, mert tényleg olyan csudás a textúrája-száradása). 😉

  4. A winde persze vájn akart lenni, túlpötyögtem! 🙂 Inkább nem is olvasom tovűbb… (most nem akarok szembesülni a mellényomkodásaimmal, mindig túl heves vagyok)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

2013 kedvencei III. rész

Next Post

2013 kedvencei V. rész

Advertisement