Dark Mode Light Mode

2013 kedvencei III. rész

Az egyik kedvenc részem a kedvenceken belül is, jöhetnek az ajkak!

Ajakceruzák

ceruza

 E tekintetben elég egyhangú volt az év. Az örök kedvencem, Bourjois Lévres Contour – Rouge Soyeux mellett csakis Flormar ceruzákat használtam, azon belül is a 227, 228, 229 és 233-as számmal jelölteket. A színek elképesztően intenzívek, vízálló lévén pedig mindegyik nagyon tartós. Emlékszem, anno egy narancs ceruzát kerestem, de konkrétan sehol nem találtam, míg végül rá nem bukkantam egyre a Flormar pultnál. Azóta mindig hozzájuk megyek először.

Advertisement

 

Rúzs

ruzs

  •  Benefit Rumor, amit már többször is említettem. Mályvás árnyalat arany csillámokkal, ritka szép darab!
  • Revlon Lip Butter Candy Apple – biztos voltam benne, hogy ezt nekem találták ki, ezért nagyon örültem amikor a húgom elhozta nekem. Narancsos piros (mi más?), igazi tavaszi viselet.
  • Rimmel Moisture Renew – Coral Chic, szintén volt már szó róla, nagyon régóta kerestem ezt a színt!
  • Calvin Klein – Orange Too, Sokadjára már zavarba ejtő azt mondani, hogy narancsos piros, de higgyetek nekem, mindegyik más!
  • IsaDora – Femme Fatale az idén beszerzett matt rúzsok királynője! A top5 vörös rúzsok között láthattátok.

 

Ajakápolók/rúzsceruzák/szájfény

ajakapolok

  •  Catrice Pure Shine – My Cherry Berry állandó lakója a táskámnak, színezett hidratálónak teljesen jó és ez az árnyalat az én minden napos színem.
  • Manhattan Intense Lip&Cheek – Tomato Juice, nagy volt a dilemma a Clinique Chubby Intense Heftiest Hibiscus és eközött, végül az ár/érték arány győzött. Összehasonlítás ITT
  • Maybelline Baby Lips – Cherry Me, nem mondanám, hogy van benne bármi extra, de ha az ajkaim nem igényelnek különösebb ápolást, akkor őt viszem magammal. A színe bármikor feldob.
  • Bourjois 3D Effet Gloss szájfény. Nem voltam és majdnem biztos, hogy nem is leszek szájfény párti, de ez a szikrázó vizes fény levett a lábamról, a színe meg talán nem is kell mondanom, éppen nekem való.
  • La Roche Posay Cicaplast, ha komolyabb gond van akkor csak ezt használom és pár nap alatt minden a helyére kerül.

 

Folytatása következik, de annyira kíváncsi lennék a Ti kedvenceitekre is!

 

View Comments (5) View Comments (5)
  1. Nos, ez lesz a legrövidebb lista. Szinte egy rúzs sem áll jól, szájfényről szó se lehet, és amúgy is nem szeretek semmit se felkenni az ajkaimra.

    Ajakceruzát nem használok.

    Rúzsom 3 van:
    Essence Longlasting ajakrúzs (07 Natural Beauty)
    Catrice Ultimate Colour ajakrúzs (020 Maroon)
    Sleek True Colour ajakrúzs (OMG)

    Ajakápolóm pedig 2:
    Yves Rocher Hidratáló ajakbalzsam szőlőmagolajjal
    TBS Sheavajas ajakvaj

    Ezeken kívül semmit nem használok.

    1. Kinek mi ugye, talán egy évvel ezelőttig én sem tudtam elképzelni, hogy bármit a számra kenjek, még az ajakápolókat is utáltam, most meg… 😀

      1. Nálam abból fakad a berzenkedés, hogy alapvetően vastag ajkaim vannak, amit a legtöbb rúzs még inkább kihangsúlyoz, előnytelen formában (na meg persze abból is, hogy az ajkaimmal csúfoltak egészen a középiskolás pályafutásom közepe-végéig). Gondolok itt a különböző csupa csillám és ragyogás csodákra, brrr. Ez a három rúzsom is csak úgy van, hogy nővérem vette magának, és neki vagy nem jött be, vagy végülis megtetszett magamon, így nálam kötött ki. De nem igazán használom, különböző ünnepekkor, színházba menetelkor stb. szoktam csak rúzst elővenni, amikor tényleg ildomos egy teljes huh, wow sminket elkészíteni. 😀 Akkor viszont csupasznak érzem magam rúzs nélkül, mert hozzá tartozik az is a teljes összképhez.
        Az ajakbalzsam meg csak van, és muszáj is, nagyon hamar kicserepesedik a szám. :\

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

2013 Kedvencei II. rész

Next Post

2013 Kedvencei IV. rész

Advertisement