Dark Mode Light Mode

Ha utazás, akkor Lancome Absolue Séduction

Kicsit rossz szájízzel mondom, itt a nyár, a nyaralások ideje. Nálunk is megkezdődött a visszaszámlálás, hétvégén már Toszkán tájban gyönyörködünk. Lévén, hogy egy bébivel utazunk, nem sok hely marad a saját holmink tárolására, ezért igyekszem praktikusan pakolni. Megmutatok egy régi, de számomra új terméket, ami gyorsan a kedvencemmé vált.
 
 
 
A pontos tartalom:
 
Hypnose szempillaspirál 
Crayon A Levres – Rose ajakkontúr ceruza
Crayon Khol fekete szemceruza
Blush Subtil – Rose Sable 02 pirosító
Poudre Majeur Excellence Compacte – Translucide 01 púder
Ombre Absolue – A05-G10-C10-B20-Beige Dore F60 szemhéjpúderek
L’absolu Rouge Solid Lipcolour Rouge A Levres Base – 47 – 390 – 272
 
Mindez persze mini kiszerelésben
 
 
A palettát egy bársony tok védi, ami porfogónak is kiváló. Nyitás után rögtön elénk tárul a kellően nagy tükör és a színorgia, ami nekem nagyon tetszik. Jobb oldalon a szemhéjpúderek (vegyesen pasztell és gyöngyházfénnyel), bal oldalon a rúzsok és a pirosító kapott helyet, felül pedig a spirál és a szemceruza.
 
 
Íme a teljes kép, alul az áttetsző púder, szájceruza és ecsetek. Elegáns, finom, nőies és valószínűleg az én perverzióm, hogy szeretem megszagolni, de az illata a nagymamámra emlékeztet. Egyébként masszív kis darab, nem félek a táskámba tenni. 
 
 
A spirálról és az eredményről is az elegancia jut eszembe. A ceruzákkal szépen lehet dolgozni, a feketét alapnak is használom ha erősebb végeredményt szeretnék. Az ecsetek és applikátorok tulajdonképpen használhatóak, a púder mellett van egy aprócska szivacs is, ami útközben szintén hasznos.
 
 
A szemhéjpúderek alap nélkül is szépen muzsikálnak, kicsit talán haloványak de variálhatóak, fekete szemceruzával főleg. Önmagában nem porzik, ecsettel viszont igen, ami nyomot hagy a palettán is, ez kevésbé tetszik. A rúzsok szintén imádni valóak, nem túl rikító, annál inkább természetes hatást lehet velük elérni, amit csak a rózsás pirosító tesz még tökéletesebbé. Tartósságról annyit, hogy a délutáni alvást is kibírták. 
 
 
Összességében IMÁDOM! Utazáshoz nagyszerű választás, minden benne van ami kell. 
 
Duty free boltokban lehet kapni a reptereken 70$ körüli áron. 
 
 
View Comments (11) View Comments (11)
  1. Ne nevess ki, de nagyon cuki így ahogy van az egész. Valahol a megboldogult 90-es évek jutnak eszembe róla, amikor is anyukámnak volt hasonló kinyitható palettája amiben minden csuda dolog volt; emlékszem mennyire vágyakoztam arra, hogy belegarázdálkodjak. Most is ez az érzés fogott el, főleg a kis rúzsok láttán. Praktikusságát nézve viszont csillagos ötös, gondolom a minőség is verhetetlen.

  2. Nekem is ez jutott róla eszembe, a nagymamámnak voltak mindig ilyen szuper dolgai amikhez még kicsi voltam 😀 Az illata is éppen olyan. A mamám amolyan igazi Chanel No.5 típus volt, szerette az ilyeneket. Na tessék, elfogott a nosztalgia megint 🙂

    A minőség tényleg álom, a délutáni alvást nem sok termék bírja ki.

  3. Szia!

    Nagyon megtetszett ez a kis készlet, az lenne a kérdésem, hogy csak reptereken lehet beszerezni, mert eddig még sehol nem láttam ilyet :))

  4. Szia!

    Igen, én csak ott találkoztam vele illetve ha rákeresel akkor webshopban, de szinte mindenhol out of stock fogad. Éppen most láttam Ferihegyen is 65$ körül. Nagyon hasznos és több változatban is kapható ilyen utazós paletta.

  5. Köszi a választ:)
    Hát mivel nem járok repterekre, így sajnos nem fogom tudni megszerezni, de azért nézelődök még neten hátha, csak jobban szeretem személyesen megvenni, mint rendelni.

  6. Én is jobban szeretem, bár így sem igazán tudtam mire számítsak. Nagyon kellemeset csalódtam. Hasonló Dior paletták is vannak, szintén jónak tűnnek 🙂 Nyáron még biztosan megyek, ha addig nem sikerül beszerezned akkor szívesen segítek benne!

  7. Szia,

    Most nézelődök a blogodon és újra megnéztem ezt a bejegyzést és szomorkodok, mert teljesen kiment a fejemből ez a kis utazószett és csak most láttam, hogy felajánlottad a segítséged, amit utólag is köszönök szépen, aranyos vagy. Azt megkérdezhetem, hogy idén fogsz még a reptér fele menni? :)))

    Orsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Megtévesztés felsőfokon avagy kiben bízzon a fogyasztó?

Next Post

MUA news

Advertisement