Dark Mode Light Mode

Bella Bamba, High Beam és a napi smink

Nem húzom tovább, két részletben meg is mutatom Nektek közelebbről a Benefit csomag tartalmát. A legtöbben biztosan a pirosítóra vagytok kíváncsiak, illetve a High Beam is érdekes lehet. Elöljáróban annyit, hogy már most azon gondolkozom, kelleni fog a többi pirosító is, mert ez a példány igencsak felcsigázott.
 
 
A pirosító egy színpompás, erős kartondobozban kapott helyet (ahogyan minden Benefit pirosító és bronzosító, ami nekem egyébként nagyon tetszik) Mágneses, ezért bombabiztosan záródik. 
 
A hátoldalán megtalálhatóak az összetevők, illetve a leírás, miszerint egyszerre kölcsönöz ragyogás, ad színt az arcunknak és persze formálja, kontúrozza is. 
 
 
A dobozban egy megfelelő méretű tükör és egy pihe puha, jó illatú (!) ecset is segítségül szolgál.
 
 
Amikor megláttam, tudtam, hogy imádni fogom! Az illata szintén nagyon kellemes, nem túl erős, nem mű.
 
 
Gyönyörű rózsaszín árnyalat, apró arany csillámokkal. Nem olyan Rose Gold-os világítást, inkább csak hangulatos fényt kölcsönöz az arcnak.
 
 
Íme melegebb és hűvösebb fényben, egyszerűen gyönyörű, de vigyázat! Pigmentált! Nem könnyű túlzásba vinni, de nem is lehetetlen. Építeni viszont szépen lehet, tartósságra nincs panasz, még ebben a melegben is a helyén maradt.
 
 
A mini kiszerelés 4ml, míg teljesen méretben 13ml. Őszintén szólva nekem ennyi is bőven elég. Egészen mostanáig azt hittem üveg, de tévedtem, erős műanyag rejti magában az anyagot. 
 
 
A kivitelezés a többi highlighter-rel ellentétben nem csavaros vagy tubusos, helyette körömlakkra hajaz. Egyesek szerint nem túl higiénikus, de engem nem zavar. 
 
 
A gyöngy jutott róla eszembe. Halvány rózsaszín árnyalat, ami fényes de nem csillámos vagy darabos, ezért szépen eldolgozva valóban természetes fényt eredményez arcon, szemöldökcsonton vagy ahol éppen szeretnénk. 
 
Illata nem igazán van, talán ha nagyon beledugom az orrom akkor érzek valami nem túl kellemeset. 
Állaga könnyű, folyékony, nem krémes. Egyszerű eldolgozni. 
 
 
Több rétegben a pirosító, egyben a highlighter. Látszik, hogy nagyon szép, természetes hatást érhetünk el velük.
 
Ha nagyon erősen nézitek, akkor az Eye Bright is szépen látszik 🙂  A számon egyébként szintén Benefit egyik nagyszerű terméke, a Rumor névre keresztelt ajakrúzs fénylik aranylóan. 
 
Összességében:
 
A pirosítót imádom, ha akarnék sem tudnék belekötni. Pigmentált, tartós, jó illata van, szépen terül és nem mindennapi színe van. A csomagolás pedig igen hatásos, még engem is megfogott, pedig általában igyekszem nem külső alapján ítélni. Biztosan sűrűn fogom használni. Megjegyzem a Coralista már nagyon régóta a listán van, ha lesz következő akkor az ő lesz. 
 
A High Beam szintén nagyon jól szolgál, a feladatát tökéletesen ellátja, de meg kell mondjam őszintén, hogy 26$-t nekem nem érne meg. Nem lettem tőle highlighter függő na. Azt mondják, hogy a rengeteg dupe közül ott van például az ELF (amit itthon is lehet kapni) nem kell mondanom, jóval olcsóbb és állítólag a minősége sem rossz. 
 
 
Hogy tetszenek?    
View Comments (4) View Comments (4)
  1. Nálam örök kívánságlistás darab a Benefit csodagigamegaszupercuki pirosítói, most nagyon bennem lett a bugi, hogy kéne rendelni- de mind olyan szééép!
    A sminkben remekül áll neked, bár a képeken tényleg kicsit a Rose gold-ra hajaz de mégse világít rajtad. Nagyon tetszetős!
    Én sem hagytam volna ott ezt a kis csomit! 😀

  2. Igen, nekem is régóta tetszenek! Ez és a Coralista KELL de a Hoola is wow, világos bőrön nagyon jól mutat.

    Tudtam, hogy kellett volna egy kép a Rose Gold-ról is, mert könnyen az jut eszünkbe. Nagy különbség, hogy míg a Sleek pirosító inkább arany mint rózsaszín, ennél éppen fordítva van és ez azért más árnyalat. Sokkal szebb 😀

  3. eddig nem éreztem, h ha szembejön velem egy benefit pirosító, akkor kell, de most már igen! 😀
    ez a szett pedig tényleg tuti vétel volt, nem kétség! 🙂

    nagyon romi hangulatú lett a smink és a kép maga is, tetszik! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Benefit - The Pretty Committee

Next Post

OCC pigmentek és a napi smink

Advertisement