Dark Mode Light Mode

Nars Liberté

Jó múltkor mutattam a párizsi szerzeményeket, épp itt az ideje közelebbről is megismerkedni velük! A sort nem más, mint egy régi vágyam, a NARS Liberté pirosítója nyitja.

Bár tudtam, hogy a Liberté az amit szeretnék, mégis hosszasan elidőztem a NARS pirosítói előtt. Nem túl fényes, mindenképpen barackos árnyalatot szerettem volna, de hiába ajánlgattak másikat, a Liberte bizony feltéve is vitte a pálmát.

IMG_9180

IMG_9186

Advertisement

Sötétebb tónusú piros és narancs keveredik egy leheletnyi fénnyel. 

IMG_9200

A textúrája inkább a száraz felé hajlik, púderes végeredményt kapunk.

IMG_9208

A pigmentáció 5/5 ezért nem mindegy hogyan és mivel visszük fel, nekem a Real Techniques Stippling Brush vált be a legjobban. Érdemes nagyon finoman indítani és inkább építeni ha szükséges. Eldolgozni nem a legkönnyebb, én ilyenkor egy transprent púderes ecsettel finomítok a széleken. Ez az a pirosító, amit reggel felteszek, majd 8 órával később még mindig ott van és csak minimális kopás fedezhető fel.

IMG_9222

Összességében leszámítva az eldolgozás okozta nehézségeket, minden szempontból tökéletes, nagyon tetszik így azt mondhatom, hogy megérte az árát (30eur)! Nem mellesleg végre kipipálhattam a listáról ezért most duplán odavagyok.

 

Nektek is van kívánságlistás pirosítótok?

View Comments (5) View Comments (5)
  1. Várom már, h a pofidon is lássam! 😉
    Asszem nincs, de nem is vagyok penge pirosító témakörben. Mondjuk a már elég végénél járó Clarins Coral-omat szívesen látnám újra teljes pompájában, szóval legyen az. Meg bármi más, pirosítóbuzi vagyok (csak ne legyen benne csillám, ha szikrázni akarok, átmegyek rajta némi highlighterrel). 😉

    1. Remélhetőleg a napokban arra is sor kerül! 🙂 Nem, én sem bírom a csillámos dolgokat, talán csak ha nagyon kicsit fényes, nekem is teljesen jó a highlighter. Az a Coral jól hangzik!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Esti smink - Vintage gold

Next Post

Lovely Snow Dust

Advertisement