Dark Mode Light Mode

DIY – Mire jó a wc papír guriga?

Ha valaki hozzám hasonlóan állandó időhiányban szenved és még fel is halmozza a használati tárgyait, akkor íme egy jó alternatíva, aminek az elkészítéséhez még csak ki sem kell mozdulni a lakásból. Elöljáróban annyit, hogy nulla, értsd 0 kézügyességgel rendelkezem, de még így is elégedett vagyok a végeredménnyel.
 
Az úgy volt, hogy hiába 2m (!) hosszú az asztalom, elég sok kacatom van, a szépségápolási termékekről nem is beszélve. Összeszedtem azokat, amiket nem, vagy csak ritkán használok. 
Szerettem volna egy átláthatóbb megoldást, így esett a választás erre a tárolóra. 
 
 
Amire szükség lesz:
 
Néhány wc papír guriga
Cipős doboz
Csomagolópapír
Papírragasztó vagy cellux 
Olló
 
 
Mivel a csomagolópapír vékony és könnyen gyűrődik, én ragasztó nélkül csomagoltam be vele a dobozt, celluxszal pedig rögzítettem.
 
 
A doboz éppen olyan széles, hogy kényelmesen de szorosan elférjenek benne a gurigák. Őszintén szólva rengeteg dobozom van itthon, minden cipőmet szeretem a helyén tudni, így volt miből kiválasztanom a megfelelő méretet. Gyorsan kellett ténykednem, mielőtt a baba felébred, ezért nem ragasztottam körbe a gurigákat, persze úgy azért jobban is festhet a végeredmény. 
 
 
Tádám, már kész is! A legjobb, hogy az egyik felébe betehetjük a gurigákat, ami a ceruzákat, spirálokat és egyebeket tartja rendben, a másik felébe pedig csak beleállítjuk a többi kencét. Minden egy helyen van, mégis átlátható.  Az ötletet nagyon régen láttam valahol, ahol ceruzatartót készítettek ilyen megoldással és nagyon tetszett. 
 
Íme néhány kreatív felhasználási módszer, ha több időtök és kézügyességetek van!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hogy tetszik ez a tároló megoldás? 
 
Készítettetek már hasonlót? 
 
View Comments (10) View Comments (10)
  1. Eddig is cipős dobozban, és azon belül ceruzatartókban voltak a spirálok, szemceruzák, ecsetek, de nem volt elég tartó, a bejegyzésed viszont rávilágított, hogy nem is kell 🙂 Köszi az ötletet!

  2. Hogy ez nekem nem jutott eszembe, nem is értem :O Pedig tök egyszerű, és minden van itthon hozzá, kivéve a csomagolópapír, de azt majd megoldom. Kacat meg jut bele bőven 😀

  3. Csípem ezeket a papírgurigás ötleteket, nekem is van néhány projekt elfekvőben (beauty és egyéb témákban is), csak neki kellene már állni…

  4. Nekem sem jutott volna, ezer éve láttam valahol és homlokon csaptam magam 😀 A csomagolópapír nálam is csak véletlenül volt, ha ez nincs, akkor elmegyek venni valami színeset 🙂

  5. Ne is mondd, annyi magazinom van, hogy lassan külön szoba kell nekik, de sajnálom őket kidobni/szétvágni. 😀 Legalább jól néz ki a cipős doboz?

    Én tegnap szerveztem át a fürdőszobát ezzel a megoldással. Azt hittem rengeteg a cucc, de egy nagyobb dobozba simán befért és éljen, most minden egy helyen van! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

A majdnem tökéletes manikűr

Next Post

Pride Make(you)Up

Advertisement