Dark Mode Light Mode

Pride Make(you)Up

Biztosan mindenki tudja, hogy idén is megrendezésre került a Budapest Pride, ahol több ezer ember menetel együtt az egyenjogúságért, az elfogadásért és sorolhatnám a célokat, amik egyszer talán megvalósulnak. Idén másodjára vettem részt a rendezvényen és biztosra veszem, hogy amíg lehetséges, addig tartom is jó szokásomat. Olyan töltést kapok azalatt a pár óra alatt, hogy leírhatatlan. Lélekemelő sétának mondanám, természetesen készült is egy alkalomhoz illő smink.
 
Miután megszoktam a hétköznapi sminkeket, nagy örömmel változtattam kicsit. Utólag úgy gondolom, hogy nem voltam elég bátor, mert bőven lehetett volna fokozni. Na majd jövőre!
 
 
Azért, hogy ne legyen túl visszafogott, műszempillát használtam. Siettem, nem lett tökéletes, ehhez képest többen megdicsérték, pedig ha van képzelőerőtök, akkor sejtitek milyen mesterműveket látni egy ilyen felvonuláson. 
 
Az eseményre nem térnék ki részletesen, azonban ha kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan!
 
 
Használt termékek: 
 
Catrice Camouflage korrektor (Ivory)
Clinque Even Better Concealer (Natural)
Sleek – Rose Gold pirosító
Manhattan Clearface púder
 
 
MUA fehér szemceruza
OCC – Pollencount, Ginger, Wasabi, Cavu blue, Static és Twirl a szemöldökcsontra
Benefit – Eye Bright ceruza az alsó vízvonalra
Lovely szemhélytus
Lovely Pump Up szempillaspirál
Ardell műszempilla 305
 
TopShop Fawn ajakrúzs
F&F Penny Lane ajakrúzs
Catrice Daddy’s girl szájfény
 
 
Szoktatok szivárvány sminket készíteni? 
View Comments (4) View Comments (4)
  1. Olvasom, olvasom a blogod, ma este véletlenül megtaláltam, nem is értem eddig hogyan nem, és arra gondolok, hogy csodálatos amiket itt leírsz. Nem csak a sminkek, a hajas fodrászos poszt, más is van ezek mögött, és ez nekem annyira tetszik. Nagyon tetszik. Így kell a mai világban egy becsülendő, csodás embernek lenni. És embernek maradni.

  2. Olyan nagyon köszönöm Kamilla! Nagy öröm tudni, hogy van aki képes olvasni a sorok között! Ezzel meg is ragadtad a lényeget, ennek pedig nagyon nagyon örülök!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

DIY - Mire jó a wc papír guriga?

Next Post

Sally Hansen - Coral Reef

Advertisement