Dark Mode Light Mode
Sally Hansen - Coral Reef
Bourjois Shine Edition rúzs és 1 Seconde lakk teszt
NOTD - Színes francia

Bourjois Shine Edition rúzs és 1 Seconde lakk teszt

A nagy sikerű Rouge Edition után idén nyáron megjelent a Shine Edition kiadás, melynek csodás darabjai július óta nálunk is kaphatóak. A Shine Edition sokkal többet nyújt, mint az eddigi klasszikus áttetszően ragyogó rúzsok. Az innovatív, ultra-szenzoros új generációs formulája ragyogással, gyönyörű színekkel és viselésének komfortos érzésével is büszkélkedik. Hogy tovább fokozzák az élményt, 4 új 1 Seconde lakkal is bővült a repertoár. Volt szerencsém közelebbről is megismerkedni velük, lássuk betartják-e amit ígérnek.
A Shine Edition extra előnyöket nyújt az ajakápolásban; a lágy, krémes textúra az ajkakat puha párnaként kényezteti. A rúzs tápláló mangóvaj-kivonattal gazdagítva akár 10 órán keresztül is képes hidratálni az ajkakat.
A VÁSÁRLÓK TESZTELTÉK ÉS SZERETTÉK 
30 hölgyön tesztelve 
 
A Shine Edition rúzs:
Olvadó – 100%
Krémes – 97%
Lágy – 100%
Jó érzés viselni – 100% 
 
A balzsam összetevői : 
Hidratálják az ajkakat – 81%
Puhítják az ajkakat – 94%
A textúra nagyon kellemes – 94%
 
Részemről a sajtóanyag maximálisan elérte a célját, egyre kíváncsibb voltam, vajon tényleg olyan krémes, könnyű és szuper rúzsok, mint amilyennek mondják. Bevallom, legtöbbször egyenesen taszít a marketing, hisz lényegében mind ugyanazt ígéri és jól tudjuk, hogy sokszor a termék minősége meg sem közelíti a róla kialakított képet.
 
 
Nagyon kellemes meglepetés ért, amikor megkaptam az Oh My Doll névre keresztelt árnyalatot. 
Évek óta próbálkozom rózsaszínnel, nem sok sikerrel, ezért kicsit tartottam az eredménytől, de ne szaladjunk annyira előre. 
 
 
Maga a csomagolás valóban különleges és a Bourjois-ra jellemzően elegáns. Igen nehéz volt fotózni, a kupak ugyanis akár egy tükör, minden meglátszik rajta és igen, gyűjti az ujjlenyomatokat is, de ezt elnézem.
Nagyon könnyű darab, jól záródik.
 
 
Közelről látszik a visszafogott színintenzitás az annál erősebb ezüstös, gyöngyházas ragyogással.
 
Felkenve érezni az apró csillámokat, de nem kényelmetlenül. Az állaga olyan krémes mintha csak olvadt vajjal kenegetnénk a szánkat, textúrája pedig szintén egy álom. Szép, visszafogott színt ad, de a tökéletes hatás kedvéért nem árt előtte radírozni egyet. Az illata éppen mint a Rouge Edition-é, avagy mint minden Bourjois termék illata, ez is nagymamámra emlékeztet.
 
Tartósságra nincs panasz, nem kimondottan kopik, inkább felszívódik, puha érzést hagyva maga után. Leginkább ajakbalzsam extra erős fénnyel fűszerezve. Ez az első rózsaszín ami ki is néz rajtam valahogy, egyre többször nyúlok utána. Biztosan kipróbálom más árnyalatban is. 
 
 Térjünk rá a lakkokra, ugyanis négy nyári árnyalattal bővült a 1 Seconde család.
Sunny Sunday, Meli Melon, Green Fizz, Blue No Blues
 
Aki találkozott már a 1 Seconde lakkokkal tudja, hogy az ecset lapos és széles, így spórolva nekünk rengeteg időt és energiát. Úgy szól a fáma, hogy akár egy húzással is kilakkozhatjuk a körmünket, gyakorlatban azért nem olyan egyszerű, de majdnem. 
 
 
A Szilikon textúrának hála a végeredmény olyan, mintha matrica lenne a körmeimen. Jobb hasonlatot nem tudok. Egyenletes és gyönyörű de a lényeg, hogy egy, igen 1 rétegben is tökéletesen fed.
 
 
Ha nem is egy perc alatt, de nagyon gyorsan szárad, én talán 5 percet vártam biztos ami biztos. 
 
 
A színét imádom, épp olyan intenzív mint az üvegen. Majdnem egy hétig viseltem, a második napon rögtön egy amolyan Cif-es nagytakarítás következett, de csak a kezem bánta, a lakk alig kopott valamit a végeken.
 
Összességében a Bourjois nem tud rontani, jobbnál jobb termékekkel állnak elő, amikbe ha akarnék sem tudnék belekötni. A kollekció augusztus végéig megtalálható a parfümériákban. A rúzs ára 3490Ft, míg a lakk 2100Ft-ba kerül. 
 
 
 
Nektek hogy tetszik a kiadás?
 
View Comments (8) View Comments (8)
  1. sosem volt még bourjois lakkom, de egyre jobban csábítanak! (azt meg nem is értem, h tegnap megnyitottam, konstatáltam a bejegyzés első felét és a lakkot észre se vettem)

  2. Nagyon jó! Próbáld ki nyugodtan 🙂 én tegnap vettem a müllerbe 2000 ft volt, ez tűzpiros talán, 11es a száma, én két rétegben kentem fel, mert nagyon rosszak sajnos a körmeim 🙁 de annyira jó felkenni is, és tényleg 2 perc alatt megszárad, nagyon szép a színe is, egyenlőre nem tudok rá rosszat mondani… 🙂

  3. Nem vetted észre? 😀 Nem baj, ami késik nem múlik. Nekem rossz tapasztalatom még nem volt és a nyári színek nagyon de nagyon tetszenek. Az a gyorsaság pedig amivel elkészül, tiszta haszon.

  4. A sima fekete Rouge Edition nagy kedvenc nálam, pont akciós is a Müllerekben most. Abban a családban vannak egészen merész intenzív színek, ha jól rémlik 2650ft az áruk. Bár én a nude részét bíróm a kollekciónak, na azokkal tényleg nem lehet mellé lőni.
    Tegnap nézegettem a Shine Edition rúzsokat azt hiszem pont ezt a rózsaszínt ragadtam ki a teszterek közül, de amennyire vártam a megjelenést azzal a lendülettel tettem is vissza. Nem tudom, hogy a nálunk megjelenő színekkel van e problémám vagy hogy nem akarok 274374. szájkencémet megvenni… lehet csak a bűntudat az ami visszarakatta velem. Tény, hogy egészen tetszetős kis nyári darabok, kicsit a Popstickre emlékeztetnek (amiket szintén imádom). Az a baj ám, hogy eme teszt után erős kényszert fogok érezni, hogy újra ellátogassak a Müllerbe és még egy pillantást vessek rájuk.. 😀
    A lakk.. a márkától még nincs lakkom (nem tudom, hogyan lehetséges ez..), valahogy mindig a smink termékekhez kötöm a márkát illetve a héten is inkább Sally Hansen lakkot vásároltam.. hát nem tudom.. pedig nagyon tetszenek ezek a színek. Lehet őket is meg kéne lesnem.

  5. Bah most mehetek a Müllerbe 😀 Az a “szerencsém” hogy nincs a közelben és a fiam általában nem szeret vásárolgatni, ezért ritkán jutok el 😀

    Az a helyzet, hogy nekem azért tetszik annyira, mert hasonlóm sincsen. Amikor megjelent a Chubby, nem is értettem a hájpot, egy rúzs legyen intenzív. Gondoltam én. Aztán kipróbáltam ezt és rájöttem, hogy azokon a napokon amikor oltásra kellett volna vinnem a gyereket én meg jól elaludtam és rohanás lett, gyors spirál, pirosító és ez (intenzív helyett, hogy mégse nézzenek “olyan” anyukának), akkor nagyon jól jön. 🙂 Remélem érted a lényeget, még nem ittam elég kávét 😀

    Nekem valamiért nem tetszenek a Sally lakkok, kivéve az Xtreme Wear vonalat. Tudom, ki kell próbálni azt is. No de ez! 1 réteg és gyors száradás. A legfontosabb szempontoknak megfelel. Egy baj van vele, hogy kell a többi is 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Sally Hansen - Coral Reef

Next Post

NOTD - Színes francia

Advertisement