Dark Mode Light Mode

Adrienne Feller SHINE

Miután megnézzük a kötelező információkat, szeretném kicsit más oldalról elmesélni milyen élményekkel gazdagodtam a SHINE termékcsalád bemutatóján, ahol Feller Adrienne személyesen mesélt arról, hogyan és miért alkotta meg új, bőrápoló kozmetikumait. 

A Shine termékekkel drámai változást kívánunk elérni a bőrfiatalításban, miközben a lélek harmóniáját is középpontba helyezzük. A Shine elixírolaj és táplálókrém a természet kincseit felhasználva javítja a bőr állapotát, teljes textúráját egészen sejt szintig. A benne lévő algakivonat az erős antioxidáns hatásán keresztül gátolja a sejtek öregedési folyamatait, ezáltal ajándékozza meg az arcbőrt hosszantartó fiatalsággal.

Advertisement

Annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy 1999-ben hozták létre a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetet, majd később az ADRIENNE FELLER Szépségterapeuta Akadémiát. Az első ADRIENNE FELLER szépségápolási termékek pedig 2004-ben születtek meg, a fejlesztést személyesen Adrienne vezeti. A kozmetikumokban nagy szerepet kapnak az illóolajok, bár aki ismeri a Panarom márkát, annak semmi újat nem tudok mondani. 

Megmondom őszintén, hogy korábban semmilyen kapcsolatom nem volt a kozmetikumokkal, mert egészen egyszerűen nem gondoltam hogy megvan köztünk a közös nevező. Az eseményre főleg azért mentem el, hogy meggyőzödjek az igazamról, illetve reméltem hogy lesz tanácsadó, aki majd segít nekem eligazodni a rengetegben. Tudtam, hogy Adrienne nagyon régóta, komolyan foglalkozik az illóolajokkal és azok testre-lélekre gyakorolt hatásával, ugyanakkor számomra túl fellengzősnek vagy misztikusnak hatott az egész ahhoz, hogy jobban beleássam magam, de!

Néhány hónappal ezelőtt, egy olyan időszakban, amikor egyáltalán nem voltam jófej, tudatosan kezdtem figyelni arra, hogy ki tudjak lépni a kiábrándultságomból, és saját magam helyett inkább arra figyeljek mit mond a másik. Hajlamos vagyok ugyanis kivetíteni a negatív tapasztalataimat mindenre és mindenkire, aki valamelyest is máshogy él vagy gondolkozik mint én. Olyan nagyon szeretnék erről bővebben mesélni, és fogok is, de most megpróbálok nem elkanyarodni a témától. 

Szóval teljesen szkeptikusan ott álltam abban a meseszép üzletben, iszogattam a pezsgőmet és vártam azt a bizonyos hatást, amiről mindenki beszél, aki már találkozott a Nővel, aki első ránézésre is teljesen más mint bárki a teremben. Bármelyik teremben. Hogy is mondjam, a kisugárzását nem lehet nem észrevenni. Nagyjából fél perc múlva le kellett tegyem a poharat, mert annyira magával ragadott, hogy féltem le fogom ejteni. Amikor a hatóanyagok komponálásáról és a termékfejlesztésről beszélt, majdnem elsírtam magam (ő is), mert pontosan tudom és érzem azt a folyamatot, amikor megálmodod, hosszas kemény munkával létrehozod és bömbölsz mint egy kisgyerek, amikor végre kezedben a végtermék. Lényegtelen hogy kozmetikumról, csatahajó makettről, esetleg egy könyvről beszélünk, az a Tiéd, a Te gyermeked. Néztem a csillógó, könnyes szemeit és rájöttem, hogy Ő valóban olyan mint az írásai és az imidzs amit felépített. Teljesen önazonos, szenvedélyes és igazán hisz abban amit csinál. 

Miután vége lett a beszédnek, egyszerűen oda kellett menjek elmondani, milyen hálás vagyok hogy hallhattam, emlékeztetett sok mindenre amit nem szabadna elfelejtenem, és igazán remélem, hogy lesz még alkalmam beszélgetni vele. Elmondtam azt is, hogy szerintem nagyon fontos lenne személyes kapcsolatot kialakítani márka és fogyasztó között, hiszen mindannyian rengeteget csalódtunk már kozmetikusban és kozmetikumban is ahhoz, hogy csak úgy tudatlanul leemeljünk valamit a polcról. Nekem legalábbis kell valami kapocs, ha nincs “kémia” akkor nincs okom hinni és szeretni az adott terméket. Legyen egy elv, egy arc vagy hangulat, amivel azonosulni tudok, ha ez így érthető. 

Az arckrémről talán 1 hónap múlva fogok tudni részletesen írni, addig maradnak a száraz tények. A tápláló krém  főbb hatóanyagai között van Pannonessence (Pannónia erdeiben kézzel gyűjtött vadvirágok kivonatainak és esszenciáinak titkos elixírje), magyar termálvíz, mandula-, szilvamag-, homoktövis- és argánolaj, tömjén-, rózsa-,gurjun balzsam és elefántcsontparti gyömbér illóolaj, tengeri alga extraktum. 

Azt tudom, hogy semmit nem tudok az illóolajokról. Mariann (Phi) hatására már értem, hogy az a bizonyos szinergia tényleg létezik az olajok között, és az aromaterápia bizony nem csak fekete vagy fehér. Ha jobban elmélyedünk a test és lélek kérdésben, akkor tudjuk, hogy amennyire egy parfüm, egy dal, esetleg fényterápia, úgy az illóolajok is hatnak az érzékekre. Arról, hogy ez a 7 féle olaj hogyan, ITT olvashattok egy rövid leírást. Azt hiszem itt jön a képbe az, amit egy nagyon tanult kollégám mondott: a kozmetika bizony hit kérdése. Én általában az allergénekre fókuszálok, nem a mögöttes tartalomra, de valószínűleg ez is egy olyan terület, amiben van hova fejlődnöm, az biztos, hogy a mértékletesség a titok nyitja. 

A termékcsalád egyelőre két tagból áll, a fent említett arckrém és az Elixírolaj is elképesztően minőségi, luxus hatást nyújt, nemcsak küllemében, de textúrájában és illatában is. Az olaj könnyen felszívódik, ugyanakkor érezhetően tápláló, akárcsak a krém, aminek számomra nagyon szokatlan állaga van. Ahogy rá is van írva a dobozra, nyílt seben nem célszerű használni mert csíp, különben vízhiánnyal vagy fáradt, igénybe vett bőrrel érdemes elmenni és szemügyre venni közelebbről is. Ahogy sejtettem, van szakképzett tanácsadó, aki minden kérdésre tud válaszolni és természetesen ott vannak a teszterek is az üzletben. Ha lesz nyílt nap (mert lesz), akkor gyertek el velem! Arról pedig, hogy megéri-e az árát, később beszámolok! 

View Comments (2) View Comments (2)
  1. Jaj, de jó, hogy róla írsz! Szerintem minden forintot megérnek Adrienne F termékei.
    Igaz, hogy (számomra) rettenetesen drágák (eddig két termékem volt tőle), de ha lenne rá pénzem, a rutinomban nagyon boldog lenne a bőröm, ha rendszeresen ott lennének a termékei.
    Én egyszer jártam tanácsadáson nála egy nyílt napon, és engem is lenyűgözött. Először hosszasan nézett, leginkább az arcom bőrét, majd feltett néhány olyan kérdést, amitől lefordultam a székről.
    Olyan személyes, belső küszködéseimre kérdezett rá (amit Ő azt mondta, a bőröm állapotából lát), amiket magamnak sem nagyon hozok fel.
    Elképesztő volt.
    Tanácsokat adott, teafű keveréket írt fel, étkezési tippekkel látott el, termékeket javasolt…
    Azóta is a hatása alatt vagyok.
    Az a nő egy teljesen más világ. A termékei pedig tényleg a testre-lélekre hatnak. 🙂

    1. Nekem is ilyesmi a tapasztalatom, csak ugye nem volt alkalmunk hosszasabban beszélgetni, ezért szeretnék folytatást. Tényleg teljesen más világ és óriási hatással van az emberre, örülök ha nem csak én éreztem így!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Nosztalgia

Next Post

Abigail James Szeresd a bőröd!

Advertisement