Dark Mode Light Mode

2016 kozmetikum legjei

Rendhagyó módón most nem a leggyakrabban használt termékekről szeretnék megemlékezni, hanem olyan márkákról, amik idén nyomot tudtak hagyni bennem.

Rendhagyó módón most nem a leggyakrabban használt termékekről szeretnék megemlékezni, hanem olyan márkákról, amik idén nyomot tudtak hagyni bennem.

2016-ban nagyon keveset írtam, aminek egyik oka a munkán és gyereken kívül, hogy kozmetikumok terén magasabb az ingerküszöböm, nehéz feladat lenyűgözni vagy felvillanyozni. Egyre kevésbé leltem örömömet a kencékben, de szerencsére az év második felében visszajött az a bizonyos lelkesedés, ami egy szépségbloghoz kell(ene).

Íme tehát a TOP5, idén ők segítettek átlendülni a válságon.

Advertisement

1, Hello Soap, amit sokan a Lush magyar alternatívájaként is emlegetnek. Talán azért, mert hazai piacon nincsen párja, de őszintén szólva, ha választanom kellene kettejük közül, akkor egyértelműen a Hello Soap nyerne. Miért? Az összetevők szépek, minden termék friss, tele energiával és vidámsággal, de nem túlzóan és ez a kulcsszó. A fürdőbombából például nem ugrálnak ki csillámpónik, a maga bőrbarát módján mégis ad valami olyan pluszt, ami függővé teszi az embert. A testvajakhoz hasonlóval még nem is találkoztam, de a radírok is isteniek. Minden az. ITT írtam róluk. 

2, HerbArting, köztük is a babafürdető, ami továbbra is életem egyik legjobb arclemosója, ha nem a legjobb. Használat közben (ez nálam napi 2) újra és újra elájulok tőle, annyira selymes és egyszerűen csodás hatással van a bőrömre. Zsófi nagy gonddal, odafigyeléssel és persze szívvel-lélekkel készíti a termékeit, ettől lesz minden olyan páratlan. Örülök, hogy rátaláltam! Korábbi poszt ITT.  

3, Vintage Beauty vagy inkább Szakonyi Eszter és minden, ami hozzá kapcsolódik. A Nőintézet, a termékei, a kezelései, de főleg a személye az, ami visszaadott valamiféle hitet, amit már nagyon régen elveszítettem. Órákig tudnék mesélni róla, teljesen elvarázsolt, a termékei pedig mindent leköröznek, amit eddig használtam. Hála nekik, a bőröm remek állapotban van. A következő évet egészen biztosan velük, és egy részletesebb beszámolóval fogjuk kezdeni!  

4, Neogence fátyolmaszkok. Egész évben hozzájuk fordultam ha a bőröm elfáradt, illetve ha gyors, de látványos segítség kellett. Most is van a fiókban legalább 5db, természetesen mindegyik más, nem tudom megunni őket. Szeretem azt a rituálét, ami velük jár. Egy hosszú és fárasztó nap végén, miután végre elaludt a kisfiam, jöhet a forró zuhany, felteszek egy maszkot és megnézem a sorozatomat. Ez az a kevés “én idő” amire nagyon nagy szükségem van. Korábbi poszt ITT.

5, Bronx Colors, amiről szintén írtam korábban (ITT olvashatod), mégpedig azt, hogy ami a drogériás felhozatalt illeti, megtaláltam az igazán nekem való márkát.

Nem sokkal azután, hogy Natival felfedeztük a termékeket, megkérdezte a márka, lenne-e kedvem a blogger nagyköveti programhoz. Akkor még nem tudtam mit mondani, hiszen ismeretlenül hogyan is adhatnám a nevem bármihez? Hetek teltek el, mindent megvettem ami tetszett, kipróbáltam amit lehetett, végül nyugodt szívvel és nagy lelkesedéssel mondtam igent.

Nem is tudom mióta nem vásároltam drogériás sminkterméket, minek oka, hogy egész egyszerűen végtelenül unalmasnak találtam a felhozatalt. Elnézést ha ez bántó, csak a személyes véleményemet mondom. Mindenhol ugyanazok a színek, a csomagoláson kívül mintha minden termék megegyezne. Ehhez képest a Bronx Colors változatos, színes, fiatalos és sokkal nagyobb szabadságot ad a sminkelésben. Mostanra rengeteg terméket kipróbáltam, a minőség remek és ami a legfontosabb, újra kedvem támadt az extrémebb sminkekhez, sőt, nem tudok leállni a színekkel. Ez kellett nekem!   

Végül, de nem utolsó sorban néhány személyes gondolat:

  • Szeretném megköszönni Nektek, hogy még így, a ritka bejegyzések ellenére is velem maradtatok!
  • Kiemelném távoli olvasómat Anitát. Köszönöm, hogy támogatattál amikor nagy szükségem volt rá, minden nap eszembe jut a leveled, nem tudom eléggé kifejezni a hálámat!
  • Örök hála Natiért is, a blog nélkül biztosan nem találkoztunk volna.
  • Fontos elmondanom, hogy az elmúlt egy hónapban, szinte minden nap találkoztam egy olvasómmal, ami öbmagában még mindig furcsa, szuper érzés, de nem is ez a lényeg. Konstatáltam, hogy mindannyian csinos, okos és összeszedett nők vagytok, mérhetetlenül büszke vagyok Rátok! A blogger én picsogás helyett pont erre vágyik, minőségi olvasókra, akikért igenis megéri hajnali háromkor nekiülni az írásnak.
  • Továbbra sem lesznek fogadalmak, de jövőre sokkal többet szeretnék írni. Remélem megtalálom azt az egyensúlyt, ami kell hozzá.   

  

Nagyon boldog új évet mindenkinek, találkozunk 2017-ben! ❤️

 

View Comments (9) View Comments (9)
  1. Nagyon szeretem olvasni az írásaid, maradok lelkes olvasód továbbra is 🙂 Köszönöm fáradozásaid és örülök, hogy továbbra sem alkuszol meg a reklámnak és a mögöttes tartalmat keresed 🙂 BUEK

  2. Kivanom hogy talalj minden teruleten oromteli egyensulyt es fonix madarkent tundokolj, kedves Szandra! BUEK!

  3. Jeee, juhééé, eltelt egy év, végre évértékelős poszt! A kedvencek a kedvenceim:)
    Jó, nem meglepő, de HerbArting babatusi, HelloSoap vaníliás testradír és Bronx Colors szemfestékek közös kedvencek, imádom mindet.
    HerbArting nélkül nincs esti sminklemosás, Bronx Colors nélkül pedig reggeli sminkelés.
    Nagy kedvenc volt még a Balea limitált testápolója, a mandulás illatú, olajos. Nem érdekel, h sütőolajos, csodálatos és kész. (Fene vinné el, h már sehol sem kapni. Tudom, h ez a limitált lényege, de akkorisna.)
    Nagy kedvenc volt még a tavalyi évben Pupi ( 😉 ), és lássuk csak… melyik is volt a kedvenc blogom… mindig is…
    Jaaa!
    Megvan!
    :-*

    1. Ejnye, mindig sírok ha hozzszólsz egy nyamvadt poszthoz. Fejezd be! 😀 Szeretlek! Ha máshogy nem megy, csinálok Neked sütőolajos testápolót. De várjál! Az a mandulás kell ami az asztalomon van?

      1. Az hát! Vidd haza, mert lenyúlom! 😉
        Semmi gond, mindig visszahozzák, évek óta ilyen téli darab, majd legközelebb betárazok belőle. Most elhasználom a TBS vaníliás testvaját, aztán lehet bekúszik egy kávés vagy marcipános testvaj a Hello Soap-tól… ha még mindig hideg lesz 🙂 amúgy is most vettem újra az Yves Rocher kávés tusiját, tejeskávéban úszva fogom tölteni a tavaszt 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Karácsonyi kozmetikum körkép

Next Post

WALTZ 7 zuhanytabletta

Advertisement