Dark Mode Light Mode
INIKA organikus sminkkészlet
Beautystic, a hazai sminkoktató app
Matt rúzsok

Beautystic, a hazai sminkoktató app

Ígértem, hogy beszámolok a Beautystic első sajtótájékoztatójáról, ami nemcsak remek program volt, de maga a sminkoktató applikáció is megérdemel néhány szót, nézzük is meg részletesen hogyan kell elképzelni!

Ígértem, hogy beszámolok a Beautystic első sajtótájékoztatójáról, ami nemcsak remek program volt, de maga a sminkoktató applikáció is megérdemel néhány szót, nézzük is meg részletesen hogyan kell elképzelni!

beautysticover2

Páll Adrienn sminkmester – a New School of Makeup Sminkakadémia alapító/ vezetője-, több évtized nemzetközi tapasztalat és számtalan címlapfotóval a háta mögött úgy döntött, hogy személyes sminktanácsadóként „költözik be ” a hölgyek mindennapjaiba.

Advertisement

Hosszas tervezés és tesztelés után 2015 decemberében elkészült a 100%-ban saját fejlesztésű, interaktív sminkoktató applikáció a Beautystic, melyet teljesen a hölgyek igényeire szabtak. A hazai és nemzetközi piacon jelenleg megtalálható smink applikációkkal ellentétben, itt nem egy arcfelismerő szoftver végzi a „tanácsadást”, hanem magasan képzett, valódi sminkesek.

https://vimeo.com/studingerscut/mac

A MAC által hivatalosan támogatott divatsmink iskola (ahol a sajtótájékoztató zajlott) a New School of Makeup impozáns bemutatkozó videója, de érdemes ám megnézni a hallgatók meseszép munkáit is!

 Hogyan működik?

Az applikáció letöltése, és egy 10 másodperces regisztráció után elküldesz egy selfie-t magadról. Ennek segítségével történik a karakter-beazonosítás, ami után egy teljesen személyre szabott videó-oktatást kapsz, egyetlen rúzs áráért. Ezt csak egyszer kell letöltened a telefonodra. Ezután annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod. Kézügyességtől függően, körülbelül három hét alatt válik rutinná a számodra tökéletes smink elsajátítása. Ezen kívül egy a Te sminkedhez szükséges terméklistát és ecset ”kisokost” is kapsz e-mailben.

1
Kattintásra megnő!

Először is egy gyors bejelentkezés és a regisztráció, rövid bemutatkozás és egy kis segítség a selfie készítéshez.

2
Kattintásra megnő!

A csupasz arcunkról készült fotót a legnehezebb elküldeni, főleg azért mert ebben az esetben valódi sminkes ül a másik oldalon, de ezért tényleg ne aggódjatok! Egyrészt a képet csak ő látja, másrészt csakis smink és filter nélkül lehet hatékonyan arcot elemezni. Mindemellet én szorgalmazom a “Ne aggódj, mind így nézünk ki reggel” vagy hasonló humoros megjegyzéseket, amiken egyébként jókat nevettem a sajtótájékoztatón, remek ötlet!

03
Kattintásra megnő!

Miután elküldted a képet, néhány órán belül meg is kapod az eredményt. A rövid videó három sztereotíp formára (arc, szem, száj) épít, ami már önmagában nagyon hasznos egyébként, sokan nincsenek tisztában az alapokkal. Ezután megvásárlohatod a teljes oktató anyagot, ami ott marad a telefonodon és gyakorolhatsz bármikor. A videó 15 percben segít az alapozástól kezdve, a korrektoron át az arcformának megfelelő kontúr és higlhight használattól egészen a szemek és száj hangsúlyozásáig.

04
Kattintásra megnő!

Ajándék szemöldökformázó videó is van, illetve ha szeretnél találkozni a sminkeseddel, akkor privát képzésre is van lehetőség.

A videók szakmai szemmel is profik, gyönyörű világítás, hibátlan vágás és úgy egyáltalán, nagyon együtt van minden elem. Az oktatás kitér az összes részletre és mivel neutrális színekkel dolgoznak, mindenki meg fogja tudni tanulni hogyan érdemes sminkelnie. Ami még nagyon tetszik és rém hasznos, az a termékajánló, amit e-mailben küldenek majd el. Eltérő árkategórában (Chanel, Lancome, Bobbi Brown, MAC, ArtDeco, Max Factor, L’Oreal, Bourjois) összeszedték azokat a minőségi darabokat, amiket érdemes beszerezni egy alap sminkkészlethez, illetve az ecsetekhez is kapunk némi segítséget (MAC, BőszEcset).

Összességében nagyon lelkes vagyok, szerintem ez egy olyan hiánypotló alkalmazás, amit egyszerűen kötelező letölteni még azoknak is, akik nem ma kezdenek sminkeléssel foglalkozni. Az ára abszolút baráti (15 euro), bőven kevesebb mint egy jó rúzs ára és csak egyszer kell kifizetni. Egyelőre az Appstore-ban ITT tudjátok letölteni, de hamarosan elérhető lesz az Android változat is, én mindenképpen kipróbálom!

 

Ti bevállaljátok? 

 

View Comments (7) View Comments (7)
    1. Tényleg csak annyi, a fenti linken mindent megtalálsz részletesebben is! Szerintem szuper, nem kell egy alkalomra beülni jó sok pénzért valahova, amit aztán elfelejtesz mire hazaérsz. Csak letöltöd a saját videódat és akkor gyakorolsz amikor időd engedi 🙂

  1. Nem hiszem, hogy mostanában lesz lehetőségem megvásárolni, de muszáj elmondanom, hogy nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek. Olyan jó látni, hogy kishazánkban mennyi olyan nő van, aki vállalkozó szellemű, kreatív és remek dolgokkal áll elő, ami megkönnyítheti a többi nő életét 🙂 Úgy örülök, hogy mindig vannak, akikre fel lehet nézni és inspirálhatnak az életben 🙂 kicsit off-topic, de muszáj volt megjegyeznem ezt 🙂

    1. Egyáltalán nem off-topic, megragadtad a lényeget! 🙂 Adrienn nagyon inspiráló, ráadásul a kedves férje, Attila segíti a munkáját, ez amolyan családi vállalkozás és valóban nagyon hasznos kezdeményezés!

  2. Szia!
    Problémám, hogy egyszer lejátszottam az általatok küldött smink technikákat, de többször nem engedi, újra elindította a regisztrációt (fénykép feltöltés, stb.) Pedig az eredeti ismertetőben az volt többször is lejátszható
    Köszönöm válaszotokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

INIKA organikus sminkkészlet

Next Post

Matt rúzsok

Advertisement