Dark Mode Light Mode

Milani tapasztalatok

A Milani körüli hype talán túl nagyra is sikerült az utóbbi időben, de mit csináljuk ha sok sminkmániás közé megérkezik egy új, de már jól ismert márka, akkor örülünk neki. Kivételesen nem rendeltem azonnal ész nélkül, megvártam vele a Glamour kupont.

A Milani körüli hype talán túl nagyra is sikerült az utóbbi időben, de mit csináljuk ha sok sminkmániás közé megérkezik egy új, de már jól ismert márka, akkor örülünk neki. Kivételesen nem rendeltem azonnal ész nélkül, megvártam vele a Glamour kupont.

IMG_8948

Kezdjük a kihagyhatatlan baked (égetett) pirosítóval, közülük is az egyik legnépszerűbb árnyalattal, ami a Luminoso.

Advertisement

IMG_8946

Az egyetlen amivel nem vagyok maximálisan kibékülve, az a csomagolás. Izeg-mozog és kicsit kotyogós, ráadásul valahányszor kinyitom, elrepül az ecset, amit pont ezért félre is tettem. Ne számítsatok semmi masszívra! Részemről ez általában azért levesz az élményből, de annyira tetszik a beltartalom, hogy amióta megvan, szinte minden nap használom is. Rózsás barack, természetesen friss és üde orcát varázsol, ami nagyon rám fér mostanában. Smink nélkül komolyan nem tudom mi lenne velem, illetve hát azokkal akik a fáradt arcommal lennének kénytelen szembesülni. Selymes, könnyen kezelhető, pont eléggé pigmentált, szerintem nagyon jó választás, a csomagoláson túl nem lehet nem szeretni.

IMG_8941

Ha valamiben tényleg bízom, akkor az a Temptalia. Nyilván nekem is becsúszik néha ez vagy az úgy, hogy nem nézek utána, de a vágyaim tárgyát le szoktam ellenőrizni. Így volt ez a rózsás pirosítókkal is, beruháztam egyre annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt kecsegtető a leírás. Ez egészen pontosan az American Beauty Rose, ami egy valóban rózsás árnyalat némi arany fénnyel. Röviden elmondom mi nem tetszik benne. Egyrészt porol, kicsit mondjuk keménynek és sokkal nehezebb egyenletesen eldolgozni mint égetett társát, egyszerűen foltos lesz és még csak nem is kimondottan tartós. Ha választani kell, akkor inkább a baked vonalra szavazok.

IMG_8954

Maradjunk hasonló csomagolásnál és következzen a Multitasker arcpúder Light Medium árnyalatban. A mintája ugyancsak virágosan szép, a csomagolás pedig bár masszívabb, nagyban hasonlít az égetett pirosítóéhoz. Az én szempontjaimnak abszolút megfelel, sőt! Nagyon is tetszik.

IMG_8972

Porol, ezért érdemes inkább ütögetve felvenni az ecsetre, esetleg szivaccsal. A fedése hasonlít a Rimmel púderéhez, amiből már a másodikat fogyasztom el egyébként. Szép matt a végeredmény poros hatás nélkül, nem okozott irritációt vagy pattanást, a munkahelyemen tartom ha szükségem lenne rá. Mostanában rajtam semmi sem tartós (ez sem), a fényvédő miatt a nap második felére szinte minden összeáll, nélküle pedig nem volt alkalmam kipróbálni.

IMG_8950

Beszéljünk a két kedvencemről! A Milani szemhéjalap ugyancsak közkedvelt, nem véletlenül. Teljesítményéhez képest verhetetlen áron kapható, ráadásul reggeltől estig a helyén tartja a sminket. Számomra egyébként teljesen olyan mint a Too Faced legendás primere, állagra is és egy hangyányit sem tud kevesebbet fele annyi pénzért.

IMG_8963

Íme a Bella Eyes Gel Powder – Bronze árnyalatban. Bal oldalon alappal, jobb oldalon alap nélkül látjátok egy rétegben. Nincs sok különbség igaz? A festék pigmentációja kiváló, ráadásul éppen olyan selymes amilyennek szeretem, nem tudok belekötni. Nem porol, satírozható és építhető, a színe pedig telitalálat.

IMG_8955

A kihagyhatatlan vörös rúzs ezúttal inkább narancs, mert ez tetszett a legjobban. A Matte Passion meglehetősen baráti, 1890Ft-os áron kapható, naná hogy kíváncsi voltam. Meglepően könnyű vele bánni, de ceruza nélkül vele sem próbálkoztam. Pigmentált, kevésbé száraz a textúra mint mondjuk egy Gosh matt rúzsé. Egyenletesen kopik, viszont nem kimondottan tartós, bár ez viszonyítás kérdése, hozzászoktam az 5-6 órás darabokhoz, ez talán a felét bírja ki.

IMG_8969

Passion, Luminoso, American Beauty Rose

Összességében sokkal jobb mint amire számítottam, lettek nagy kedvenceim. Szemhéjpúderből több mint valószínű, hogy rendelek más árnyalatban is, a primer pedig egy szuper jó darab, le sem tettem amióta megvan.

Meséljetek, ki használta fel a Glamour kupont?

View Comments (9) View Comments (9)
  1. A Luminoso valóban nagyon szép, azt hiszem, ezen még el kell gondolkodnom :D
    Én Glamour-napok alkalmával teljesen elfelejtkeztem a kuponról de utána volt egy 15% kedvezményes hétvégéjük, amikor épp vasárnap éjfél előtt sikerült leadnom egy rendelést, 5 termékkel a kosárkámban. Nekem is leginkább a csomagolás volt 1 terméknél kifogásolható, főleg a krémes tus tégelye hat gagyinak, de a beltartalommal teljesen elégedett vagyok, sőt. Imádom a termékeket, amiket sikerült beszereznem, egyedül a Fearless matt rúzs az, amit (sajnos) még nem sikerült beépítenem a hétköznapi sminkembe :D Úgyhogy remélhetőleg gyarapodni fog majd a Milani “készletem”, mert eléggé megszerettem a sminkelést velük :)

  2. ( “Smink nélkül komolyan nem tudom mi lenne velem, illetve hát azokkal akik a fáradt arcommal lennének kénytelen szembesülni.” Kedvenc önkritikus mondat :D )
    Szuper, h a Milani primer van olyan jó, mint a Too Faced, bár most lesz egy L’Oréal-om (jumbo ceruza formában!:)), de jó tudni, h a Milani mindig ott van, ha bármi katasztrófa történik (és nem válik be a L’Oréal mondjuk…) Csomagolás valóban nem tűnik túl masszívnak így ránézésre, tudom, h a beltartalom a lényeg, de a táskába dobálós daraboknál (púder, rúzs) sajnos ez kulcskérdés. Bár a Rimmel púder se túlzottan strapabíró, szóval lehet ideje lenne elengednem ezt a követelményt :)

  3. Nagyon vártam már ezt a bejegyzésed! Én csak múlt héten adtam le a rendelést, mert eddig vacilláltam, hogy kell vagy sem. Örülök, hogy végül rendelte, de annak már nem, hogy a Luminosot végül nem raktam a kosaramba. Mivel bízom a véleményedben, tán nem is baj, mert nekem a púder és a szemhéjpúder is kimaradt, így viszont ez a 3 együtt már megér egy második rendelést! Egy rúzst rendeltem meg, a Bella Rosa baked pirosítót és egy tégelyes színes szemöldökzselét, aminek szintén miattad szavaztam bizalmat. Mivel mostanában sok mindent vettem, így még nem volt módom őket kipróbálni! 🙂 A rózsás pirosítót nem is mertem megvenni a porolós vélemények miatt, pedig olyan gyönyörű. Ez a szemhéjpúder milyen szép! :-O

  4. Én a mázlista Nettitől nyertem egy illumintaing face powdert, és egy szemhéjpúdert bella rose árnyalatban. 🙂
    Ez a pirosítónak álcázott high-lighter elég finom árnyalatú, nem lehet túl erősre építeni, és olyan nagy high-lighteres fényt sem látok benne. Hétköznapra kiváló. A szemhéjpúder közepes mályvának néz ki, de felkenve csak egy csillogó hideg rózsaszín, így mindenféle bogyóbordókkal és lilákkal tudom párosítani. A színe egy kicsit csalódás, mert nem olyan felkenve, mint a tokban. És ezt csak alappal tudom használni, különben lekopik.
    Még a matt rúzsokkal szemezek, de ha nem olyan tartós…háááát… 🙂

  5. én a matt love rúzst vettem meg első körben. már a szöszi játszik vele :-/, illetve az ő szempontjából :-)
    gyönyörű színe van, de olyan szinten szárított, hogy fájt tőle a szám. a rózsás pírból egy másikat rendeltem (nyilván nem jut eszembe a neve, ha lényeges, megnézem majd otthon), én nem látom, hogy foltosodna, viszont gyönyörű színe és fénye van, illetve a szemhéjfestékalapot muszáj volt még megvennem, az zseniális valóban, és egy nem matt barnás bordó színű rúzs (agyam mint a szita, nem tudok nevet) is érkezett még, azt nagyon szeretem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Love2Smile kedvencek

Next Post

Philips VisaPure Essential arctisztító készülék

Advertisement