Dark Mode Light Mode

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Kétségtelen, a Chubby hasonmások hódítanak idén nyáron. Kevés olyan cég van amelyik nem dobta piacra a sajátját, avagy ha eddig nem tette, akkor biztosan fogja. Az alacsonyabb árkategóriájú Catrice Pure Shine Lip Balm jó alternatíva lehet azoknak, akinek nincs “kedve” több ezret kiadni egy Clinique ajakápoló ceruzára. Nem szaporítom a szót, lássuk milyen a gyakorlatban!
“Varázsolj csillogó megjelenést az új PURE SHINE Colour Ajakbalzsamokkal. A krémes, szuper lágy textúra megfelelő mennyiségű nedvességgel ápolja ajkaid és sima, fényes felületet ad. Kellemes illatával kényezteti ajkaid. A Jumbo ajakrúzsok nélkülözhetetlen termékek ebben a szezonban, nem csak elegánsak, hanem szuper praktikusak is. A legkisebb kézitáskában is elférnek, emellett csavarható kialakításának köszönhetően, használatuk rendkívül egyszerű. Nyolc árnyalatban kapható, beleértve a természetes nude árnyalatokat, a finom rózsás, világos és trendi „look at me” árnyalatokat, valamint a klasszikus pirosat és a rózsaszínt.”
 
 
 
Meg kell mondjam, első látásra szinte teljesen ugyanolyan mint a Clinique ceruzája. Igaz, a sima Chubby Stick engem nem izgatott fel, az Intense annál inkább, ezért most őket tettem egymás mellé.
 
 
Kép 1: Balra Catrice I Don’t Red It, jobbra Clinique heftiest hibiscus Kép 2: Fordítva 🙂
 
A színe is nagyon hasonló, ezért jobb nem egy helyre tenni őket. Hosszra a Chubby kicsit rövidebb, de (ránézésre) minden másban megegyeznek.
 
 
Elvileg 8 árnyalatban kapható, gyakorlatilag a Rossmann-ban 4 van a polcokon, teszter nincs. Müllerig nincs energiám elmenni, írjátok meg ott van-e a többi is!
 
 
Élénknek tűnhet, de ne felejtsük el, ajakbalzsamról beszélünk! Az I Don’t Red It értelemszerűen pirosas, míg a My Cherry Berry inkább mályvás árnyalat.
 
 
Egy húzás és építés után így néz ki. Igen, az Intense nem véletlenül kapta ezt a nevet. Na de beszéljünk a Catrice ceruzákról. Amíg így alig látszik, felkenve azért van különbség. Vaníliás illata gyorsan elillan, íze nincs, állagra pedig egyáltalán nem egy könnyű darab, sőt! Át kell menni vele párszor, hogy egységes legyen.
 
Azt vettem észre, hogy besötétedik az ajkakon, amivel nincs bajom. Kicsit ragad, ezért én nem érzem kényelmesnek. Szerencsére kellemesen fényes,  jó átmenet a rúzs és a szájfény között.  Hidratál is, de nem mondanám kiemelkedőnek. Nagyjából 3 órát bír ki, de ez nyilván helyzettől függ.
 
Drogériákban megtaláljátok 1549Ft/db áron.
 
 
Összességében nem rossz, nem rossz, de nem egy must have darab, azaz nekem nem lett a kedvencem.
 
 
Ti próbáltátok már őket?
View Comments (3) View Comments (3)
  1. Szuper, h írtál róla, már én is nézegettem őket tegnap a Rossmannban!
    Nem mondanám, h meggyőztél… Vhogy nem éreztem késztetést sose egy 1500-5000 ft-os ajakbalzsam megvételére (amikor volt 500ft-os Labellóm), de most már érik a gondolat (csak nem erre). Az Astor változata tetszett meg elsőre nagyon (isteni az illata :))), ha a közeledbe kerül, arról is csinálnál majd tesztet? 🙂

  2. Mindig igyekszem érzékeltetni ha valami nem győzött meg 🙂 Ezek a ceruzák általában azért többek mint egy Labello, de tény, hogy sokszor egyáltalán nem érik meg az árukat. Én nem vagyok sem szájfényes, sem színezett ajakápolós, pedig hétköznapokra néha jól jöhet egy.

    Az Astor jobb mint a Catrice, krémesebb és jobb is viselni. A világos árnyalatok nem, a sötétebbek intenzívebbek. Mondjuk nekem tetszik, de nem lett akkora szerelem, hogy beszerezzek többet is 2600Ft-ért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

NYX - Beautiful Green Eyes

Next Post

The Body Shop All-In-One pirosítók

Advertisement