Dark Mode Light Mode
Aden Green Mango
GOSH X-Ceptional Wear alapozó
Pupa igen-nem

GOSH X-Ceptional Wear alapozó

Ezer és egy éve szeretnék beszámolni a kevéske GOSH tapasztalatomról, kezdve az alapozónál, de nem hagyhatom ki a matt és persze hogy vörös rúzst sem.

IMG_2837

Az első amit észrevettem a GOSH pultnál ácsorogva, hogy a  legtöbb termék (kivéve az ajakra valók) nem tartalmaz illatanyagot, ezen kívül nem tesztelnek állatokon és fogyasztható árban vannak, mondjuk közepesnek. Ez az alapozó 3900Ft, ami akárhogy nézem, olcsóbb mint egy Max Factor vagy L’Oréal termék, ráadásul 35ml-t kapunk, ami több is mint az átlag.

IMG_2848

Advertisement

IMG_2839

A kis műanyag tubus előnye, hogy abszolút hordozható, kis helyen is elfér és a vége felé nem kell szenvedni a pumpával, ami vagy kihozza a maradékot, vagy nem. Hátránya, hogy némi anyag szinte mindig összegyűlik a kupakban, így nézett ki az első kinyitáskor.

IMG_2852

Talán itt látszik leginkább a valódi színe, nem is túl sárga, de rózsaszínnek sem mondanám. Ez egyébként meglepő módon nem a legvilágosabb Porcelán, hanem a Natural árnyalat, ami most tökéletesen passzol. Nem az a nagyon folyékony fajta, sokkal inkább a Holika Holika BB krémre hasonlít, de annál egy hangyányival könnyebb, éppen ezért én kézzel tudom a legszebben eloszlatni.

IMG_2842

Collage

Én kérek elnézést, nem voltam túl friss, de előtte/utána kép nélkül nem az igazi. Az elszíneződéseket és régi foltokat nagyon szépen elfedi, de nem full coverage, tehát komolyabb bőrhibákra kell a korrektor. Nem mondanám teljesen mattnak, rajtam inkább egészséges bőrfénye van, púder csak pár óra elteltével kell rá, ha kell egyáltalán, nyilván attól függ mennyire van meleg. Azt kell mondjam, egyszerűen imádom ezt az alapozót, minden szempontból szuper, nem okozott irritációt vagy pattanásokat, nagyon tartós, ha kopik sem lesz foltos és a fedése is pont elég. Most így nyáron el tudnám viselni ha egy kicsit könnyebb lenne, de az elmúlt egy hónapban így is szinte minden nap használtam.

IMG_2856

Ha már a tapasztalatokról beszélünk, megemlíteném a matt vörös rúzst is, mert nálam az alapozó mellett, ezen a ponton a legkönnyebb elhasalni. A Velvet Touch Lipstick 005 MATT Classic Red (mi más?), vörös helyett inkább korall árnyalat, ezzel együtt nagyon tetszik.

IMG_2860

A csomagolást elfelejtettem lefotózni, de nem is az a lényeg, hanem a beltartalom. Nos, több sebből is vérzik szegény. Egyrészt a formula nekem már túlságosan száraz, jól rá kell nyomni az ajkakra ahhoz, hogy intenzív eredményt érjek el. Ez tulajdonképpen még rendben is lenne, a matt rúzsok többnyire nem a krémes textúrájukról híresek és igen, még szárítanak is, cserébe legalább nagyon tartósak. Ebben a tekintetben a Classic Red is remekül teljesített, simán kibírt egy fagyizást, városnézést és némi perecet minimális kopással, sajnos azonban rögtön az első használat után elkezdett lötyögni, végül ki is esett a tokból. Össze lehetne olvasztani, de minek is ha ugyanúgy meg fog törni, valahányszor erősebben próbálom feltenni. Ott lenne az ecset, de ugye túl száraz ahhoz, hogy megfelelő mennyiséget vegyek fel vele. Nem is ragozom, a színe nagyon szép, tényleg hosszú órákig a helyén marad, de a keménysége miatt macerás használni, így törötten pláne nem valószínű, hogy sűrűn elő fogom venni. Kár érte!

Összességében tehát az alapozót megéri megnézni, árban és teljesítményben is nagyon rendben van, de a rúzs sajnos nem lett a kedvencem. A GOSH termékeket Budapesten a Westend földszintjén találjátok.

 

Van bármilyen tapasztalatotok a márkával?

View Comments (21) View Comments (21)
  1. Orulok, hogy kiprobaltad es irtal is rola. Ez az egyik kedvenc allatbarat europai markam, bar nem sok termeket hasznalok a Gosh repertoarjabol a mindennapokban.
    Az elso darabom az ezust holo lakkjuk volt evekkel ezelott, ami akkoriban kuriozumnak szamitott. Imadtam, bar eleg vacak minosege volt. Aztan lett ugyan ilyen alapozom is, ami tetszett de nem maradektalanul. Akkoriban eletem alapozojat kergettem evekig, es a lanyom nyulta le, aki el is hasznalta.
    Ami nelkul nem tudok elni toluk az a kremes arcpirosito es a szemhej “kreta”. Ezek csavarosak, chubby stick elven mukodnek. A pirositobol a legsotetebb csodas darab, allaga felkenes pillanataban kremes, am puderesre szarad. Valamint nem pirt, hanem eletet visz az arcomra. Ezt a hatast az Elizabeth Arden Honey krempirositojahoz tudom hasonlitani, ami szinten elettelive varazsol engem, a hulla arcut.
    A kremes szemhejfestekeket is csak dicserni tudom. A rezes darab az egyik kedvencem, rendkivul tartos szemhej alapozo nelkul is, a fenyessegebol nem veszit es a ceruza megoldasa miatt szerintem az ugyetlenek is csodasan fel tudjak applikalni.
    A lanyom Gosh ruzs fuggo, talan ez a kedvenc drogerias markaja es imadja a kremes ruzsaikat. Meg a BB cremet es a puderbol is elhasznalt mar parat a vampir pofijaval. Biztos kihagytam valamit a Gosh tortenelmunkbol, de allandoan hasznalatban van valami, mert jok.

    Annyira felvillanyoztal a posztoddal, hogy el is ugrok este az egyik Superdrugba. Pedig en elhataroztam, hogy esszeruseg mindenek elott, de hat… jajj nekem!

    Ha valaki Angliaban jar akkor ugorjon be egy Superdrugba, mert altalaban 2-t fizet 3-ert akcio van, csakugy mint a tobbi drogerias markara, am a markak nem vonhatoak ossze. Es a Gosh az egyik legjobb ar ertekben a pultokon.

    1. Jó tudni, h ilyen klassz termékeik vannak a fentieken kívül is! Köszi! :) Húgom Londonban él, legközelebb, mielőtt hazajön nekiszalajtom a Gosh pultnak :D

    2. Ne haragudj a késői válaszért Anita, örülök hogy írtál! Ahhoz képest amiket mostanában próbáltam (hasonló árkategóriában) nagyon tetszik ez az alapozó, jól elvagyok vele 🙂
      Tudod hogy én is nagyon szeretem a Honey pirosítómat, csak inkább ősszel kerül elő, de meg fogom nézni ezeket és köszi a tippet! Erről a ceruzáról már nagyon sok jót hallottam, most már tényleg ki fogom próbálni.

  2. Nagyon szép ez a világos neutrál tónus, szimpatikus ez az alapozó. Egy észrevétel, én úúúúgy örülnék, ha az INCI-ket is feltennéd egy fotón, (ha már nincs fent a KM-en,) talán nem csak engem érdekelne. :) Szép most a bőröd is.
    Egyébként rajtam még nem is volt folyékony alapozó idén nyáron, csak púderalapozó. Kánikulában meg semmi, ez van. Annyira zavar, ahogy izzadok. (Meg az is zavar, hogy izzadok. :D ) Ennyiből várom már az őszt, hogy végre tudok és bírok majd normálisan sminkelni, ahogy illik. :-)

    1. Annyira nem tudom lemakròzni hogy látszódjon a kihajthatós papìr, ezért feltöltöttem de amióta fizetős a KM elég lassan mennek a dolgok. Rajtam ez jobban bírja mint az ásványi, az csúnyán összeáll ha izzadok.

      1. Fizetős a KM??? Mióta? És mi fizetős rajta? Teljesen le vagyok maradva. :-S Rajtam minden csúnya, amikor izzadok, ezért is engedtem el ezt az alapozó dolgot. Köszi, hogy feltöltötted. :)

      2. Ugyanígy vagyok a poralapozókkal :/ nagyon csíkozódik ebben az izzasztó melegben :(
        (télen szoktam használni, púderként, fixálásra)

    2. Nyugi csak cégeknek az, de máshogy megy már a feltöltés, nekik fizetni kell érte, vagy ha nem akkor nem jelenik meg elöl. Valami ilyesmi, már több panaszt hallottam. Nyilván az engedélyezések is lassan mennek, hatalmas a felhasználói tábor 🙂 Rajtam csak a Guerlain púderalapozó nem csúnya, annyira szeretem hogy már a második fogy el csak nem írtam róla mert baromi drága 🙁

      1. Szerintem attól még írhatsz. Nekem is kéne írnom a Baremineralsról, és az sem egy olcsó darab. Azért van, akinek tellik rá, vagy éppen a fontossági sorrendben előrébb van. ;-) Legalábbis én írok időnként drága termékekről is akár, majd akit nem érdekel, nem olvassa. ;-) Egyébként én azóta is ezen az alapozón gondolkozom, szerintem vásárlás lesz belőle. :P Egy színben passzoló alapozóm van, de annak jobb a fedése és nagyon matt, ami csak akkor előnyös, ha éppen zsíros/ragyás korszakát éli a bőröm. A többi meg mind az önbarnítózott színemhez jó…

        1. Megvettem és szuper! Ki is tettem az FB-mre. Köszi, hogy írsz ilyen jó dolgokról. Rajtam egy táncos partyt egész jól kibírt. Persze valamennyire lejött, de egyenletesen kopott. Ugyanezt a színt is vettem, és nekem is passzol szépen. :)

        2. Persze tudom én, de valamiért a magasabb kategóriákat ki szoktam hagyni. Már így is megkaptam, hogy túl sok a drága darab amire sokaknak nem telik és írhatnék a most menő drogériás termékekről is.

  3. Hmm, ez az alapozó ígéretesnek tűnik, de most van két Estée Lauderem, meg kinéztem egy KIKO-t, úgyhogy elleszek :)
    A rúzs így nem pálya, viszont a tartóssággal meg lehet venni… de van kétszáz rúzsom, elég legyen most már :D
    Nézelődtem nemrég én is a Gosh-pultnál, egyelőre semmi nem fogott meg, bár nem olyan ismert itthon a márka (még!), h megjegyezzem a termékeket. De ami késik nem múlik ;)

    1. Most ha lesz alkalmam akkor megnézem a MUFE alapozót, piszkálja a fantáziám, de nem nem nem fogok vásárolni 😀 Nem lenne ez rossz, de nem az igazi sajnos. A krémes ceruzákról mindenki ódákat zeng, szerintem kipróbálok egyet 🙂

  4. Igen, van tapasztalatom, nem jó. Részben a saját figyelmetlenségem miatt, részben miattuk, mert nem tudom, hogy képzelik, hogy az ember kinéz egy terméket, csak az incije miatt, odamegy, a 4 színből szvaccsol kettőt, egy tubuson incit csekkol, fizet, majd hazamegy és megnézi újra a tubuson az incit, és majdnem elsírja magát:) , tudom, hogy ez elégg first world problem, de én nem ezt a terméket akartam megvásárolni, tökmás volt az inci a bb krémen, pont azokban különbözött, amik nekem fontosak. Sőt, aki nem tudja, mi az incit, ki is röhöghet, beleértve a saját eladójukat is, akiknek szerintem újdonság volt, hogy nem tesztelnek állatokon, legalábbis én ezt láttam rajtuk, amikor ott örvendeztem a stadnál, ezért is nem vittem vissza, azzal a felkiáltással, hogy én egy ilyet kérek, de a régi incivel, szerintem körberöhögtek volna. Soha többet nem veszek tőlük semmit. Nagyon megértem azokat, akiket nem érdekel, hogy valamit teszteltek-e állatokon, vagy sem. Kinek van erre pénze meg ideje, hogy ilyenekkel szórakozzon, legközelebb lehet, hogy én is bemegyek a dm-be, veszek l’ucifertől bármit, 5000-ért, amennyit a gosh bbért fizettem, bőven kapok, tudom, hogy jó, és nem fordulhat elő, hogy egy terméksoron belül, egyidőben formulát váltanak. Még a legaljább sajátmárka is képes rá, hogy kifuttassa a régi összetételű terméket, akár leakciózza és egyszerre rakja a polcokra az új formulát, a gosh ez jó márkának számít, nem ezt vártam:(

    1. Már ki van bontva a termék? Ha nincs, szerintem blokkal biztos kicserélik egy megfelelőre, de lehet, hogy anélkül is. Nincs abban semmi kínos, ha összetevőlista miatt nem tetszik a termék, az INCI pont emiatt lett kitalálva. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Aden Green Mango

Next Post

Pupa igen-nem

Advertisement