Dark Mode Light Mode

Indian Summer

Azt hiszem nem vagyok egyedül az essence lakkok iránti ellenszenvemmel (ki nem állhattam őket), de a vállalkozó szellemű blogger lányok bizony beültették a bogarat a fülembe. Megújult formula, új árnyalatok, jó vélemények. Kell ennél több?

Azt hiszem nem vagyok egyedül az essence lakkok iránti ellenszenvemmel (ki nem állhattam őket), de a vállalkozó szellemű blogger lányok bizony beültették a bogarat a fülembe. Megújult formula, új árnyalatok, jó vélemények. Kell ennél több?

IMG_9841

Az Indian summer egy igazi tavaszi lakk, de ahogy Ciiska fogalmazott, behatárolhatatlan színe van. Hol barackos, hol rózsaszínes, de a narancson sem kell meglepődni, így hiába is próbálkoztam, minden képen más arcát mutatja.

Advertisement

IMG_9809

A China Glaze Travel in Colour fedőlakkot még Julcsitól kaptam, de egészen mostanáig el sem tudtam képzelni mire fogom felkenni, mert bár irizáló, én főleg a rózsaszínt látom ki belőle. Nos, élőben sokkal mutatósabbak, de az biztos, hogy ez most a “soha többé nem mosom le” kategória, együtt szinte világítanak, öröm ránézni.

IMG_9794

IMG_9799

IMG_9770

IMG_9789

Az essence egyébként tényleg meglepően jó, szokásos lekerekített ecset, közepesen sűrű formula. Két rétegben tökéletes, de figyelni kell az adagolásra, mert egyszerre nagyon sok lakk kerül az ecsetre. Nem száradt gyorsan, de még vállalható, úgyis mindig teszek rá fedőlakkot, főleg a szivacsos nyomkodás után. Nem kizárt, hogy más árnyalatot is ki fogok próbálni, kellemesen csalódtam.

 

Hogy álltok a megújult lakkokkal? Bármilyen tapasztalat? 

View Comments (5) View Comments (5)
  1. Égre földre keresem ezt az árnyalatot de minden üzletben hűlt helyét találom. Mindegy, előbb-utóbb úgy is megszerzem, akkor is ha az egy árnyalattal sötétebb (és narancsosabb) árnyalatát már megvettem elkeseredésemben. Az új formula szerintem is jobb mint a korábban, klassz hogy a “gel finish” szlogen az valóban gél hatású!

  2. Örülök, hogy számodra is kellemes csalódás ez a lakk. Nagyon jól mutat rajta az irizáló topper, nekem valószínűleg eszembe sem jutna rákenni, ha lenne ilyenem, de nagyon mutatósak együtt :)
    Köszönöm az említést :)

  3. Tényleg jó a megújult Essence :) Nekem a rózsaszín van meg, amit az újsághoz adtak. Szép manit csináltál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Botanicus tapasztalatok

Next Post

Random kedvencek

Advertisement