Dark Mode Light Mode

Douglas Box-of-Beauty

Szeptember 9-től megtalálható a Box-of-Beauty azaz a Douglas Parfüméria szépségdoboza törzsvásárlók számára.
Bevallom, nem kedvelem a zsákbamacska dobozokat, eddig minden alkalommal örültem, hogy végül nem rendeltem meg egyik variációt sem. A Douglas dobozkája szimpatikus, mert előre tudom mire számíthatok.

Nézzük meg mit tartalmaz a szeptemberi kiadás.

 
Maga a doboz masszív kis darab, papírba csomagolva találjuk benne a termékeket. Nekem hiányzott egy kártya vagy ismertető a tartalomról, de természetesen a honlapról is tájékozódhatunk.
 
 
A tartalom:
 
Absolute nails körömlakk (különböző színekben) 11 ml 
Too Late karóra (különböző színekben, típusokban)
 
+ 5 luxusminta
 
IsaDora Perfect Matt rúzs Red Carpet 2,5 g
Love2Smile olívaolajos szappan eukaliptusz és citromfű illóolajjal 50 g
Paco Rabanne Invictus férfi edt 5 ml
Clinique DDML+ hidratáló lotion 15 ml
IsaDora Build up extra volume szempillaspirál 6 ml
 
+ A dobozban található termékekre 20% árengedményt nyújtó kupon, amely 2 hónapig érvényes
 
 
A dobozom már az őszre készül, ugyanis az óra és a lakk is szürke/ezüst színű, ami nem baj, de a színeset sem bántam volna. 
 
 
Az Invictus mintában a kivitelezés a legjobb, bár az illatára még Ő is azt mondta “nem rossz”, ami jót jelent.
 
 
Az egyik amire nagyon kíváncsi voltam, az az Isadora matt rúzsa, mert ritkán találok igazán jót. Az első benyomás után azt kell mondjam, biztosan veszek egyet teljes méretben. 
 
 
Még nem volt szerencsém Love2Smile szappanhoz, de kecsegtető a leírás, kíváncsian várom mit tud.
 
Egy jó szempillaspirál mindig érdekes lehet, a Clinique krém minta pedig elég nagy ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni róla. Összességében annyi bizonyos, hogy ez a dobozka nekem most telitalálat, nagyon megérte az árát (2990Ft).
 
Információim szerint kelendő, maximum 2 hét alatt fogy el teljesen a készlet, ezért akinek tetszik és teheti, ne habozzon megvenni!
View Comments (33) View Comments (33)
  1. Ugye? Az első gondolatom az volt, hogy wow! Kifejezetten tetszik, hogy nem tasakokkal és a szokásos kis illatmintával szúrják ki a szemem.

  2. Ilyenkor sajnálom azért, hogy nincs a városunkban Douglas. A többi dobozzal úgy vagyok, hogy minden hónapban hezitálok rajta, végül nem rendeltem meg, és ahogy olvasom a beszámolókat, nem szoktam megbánni. A múltkori beauty swap óta már inkább a bloggerinák közti meglepicsomagokra szavazok 🙂 Nekem is nagyon tetszik, hogy a minták az eredetivel megegyező csomagolásban vannak, mert a kis tasakok a halálom…

  3. a love2smile szappan biztos jó lesz, nekem csak a fürdőgolyókhoz volt szerencsém (nah meg a két cégtulajjal beszélgetni) és remek csapat, szívvel-lélekkel készítenek minden terméket.

    most először bánom icipicit, h nincs douglas kártyám, h kiválthassam ezt a csomagot (de valamiért annyira nem csípem azt a parfümériát, h sosem vásárolok ott, pláne mióta több helyen is van pesten is müller)

  4. Sajnálom hogy nem női parfüm van benne, így én ezt kihagyom 🙁 Bevallom leginkább ezek a kis parfümök vettek rá mindig a vásárlásra 🙂

  5. Hasonlóan voltam én is, minden alkalommal örültem annak, hogy kihagytam. A beauty swap nekem is tetszik, egyszerűen szerintem két lány sokkal jobban tudja mi érdekelheti a másikat, főleg ha ismerik is egymást, akár blogon keresztül.

    Huh jó, azt hittem velem van a baj, a tasakoktól kiráz a hideg 🙂

  6. Természetesen én is kölcsön tudom adni! Valamikor ezer éve, amikor még nem volt más parfüméria, akkor igényeltem. Ha jól emlékszem 5000Ft után járt 1 matrica és 6-ot kellett gyűjteni. A Chanel parfümöm rögtön 5-öt kitett ebből, így nem volt nehéz beszerezni a kártyát. Én be-betérek ha infót gyűjtök vagy Isadora terméket keresek például.

    Igyekszem magyar termékeket vásárolni, legyen szó bármiről, ezért is tetszett, de így hogy mondod, pláne 🙂

  7. Érdekes, engem pedig pont azok hagynak teljesen hidegen 🙂 Van itthon legalább 10 de talán meg sem szagoltam őket, maradok a jól bevált illatomnál.

  8. Köszi lányok, nagyon kedves tőletek! 🙂
    Alszom még rá egyet-kettőt (bár ma már kevésbé éreztem vonzónak, egyrészt a rúzzsal se tudnék mit kezdeni, a too late óra meg szintén olyan “most tényleg kell nekem termék?”) Szóval ha még hétfőn (hnap du. utazunk Szegedre esküvőre és én sminkelem a menyasszony barátnőm, sok dolgom van, nem fogok ezen mélázni)is vágyakozom utána, jelzem! 😉

  9. Eddig egyik ilyen hasonló box nem tudott lázba hozni, de ez igen! Nagyon jó a tartalom. A parfüm üvege valami káprázatos, el is hiszem, hogy a tartalma se rossz. 😉
    A benne rejlő smink termékek is szuperek, tényleg elég jól használható darabkák. A szempillaspirálról majd írj pár szót, érdekel a véleményed meg persze a rúzsról is.
    Ennyi pénzért ez tényleg jó kis dobozka. Már csak az kéne, hogy minden városba legyen egy Douglas. 🙂

  10. Bevallom, engem is nagyon elgondolkodtatott a doboz, mert tényleg tök jó dolgok vannak benne, és ennyi pénzért nagyon megéri. De visszatart, hogy a Clinique krémet már használtam és nem szerettem, a férfi parfüm nagy lutri, órában pedig finnyás vagyok. Szóval ha úgy nézem, akkor max a termékek felére mondanám azt, hogy használnám is, de akkor még mindig lutri a rúzs és a lakk színe is. Szóval úgy tűnik kihagyom, de a Douglas boxai eddig is mindig nagyon tetszettek, csak nem volt törzsvásárlói kártyám hozzá. Bárcsak többször jelenne meg egy évben!

  11. Ez most nekem is nagyon tetszik, főleg az Isadora rúzsra voltam kíváncsi, na meg akkor már a spirálra is persze. Írok majd róluk mindenképp!

  12. Igen, sajnos csak kétszer van egy évben. Nekem ez volt az első amit meg is vettem. A rúzs színe fix volt, ezért is vettem meg! A Clinique krémet nem venném meg ismeretlenül nagy méretben, így jó hogy kipróbálom. Az órát húgomnak gondoltam adni, de végül tetszik a színe, így megtartottam. Ha máskor tetszik, akkor szívesen kölcsönadom vagy veszek Neked egyet, ezen ne múljon.

  13. Szia! Ne haragudj hogy ide írom ezt a kérdést de hátha itt elolvasod:) A Naked pigmentjeit hol vetted? A magyar oldalon nézegettem őket, de elbizonytalanított a cikked:S

  14. Minden megjegyzést vagy e-mailt megkapok, semmi baj! Bocs, hogy csak most tudok válaszolni!

    Én kezdtem őket terjeszteni Magyarországon, szóval munka kapcsán vannak meg a pigmentek. A cikk a FB oldal üzemeltetésére irányult, maga a honlap és a pigmentek is megbízhatóak teljes mértékben. Ha rendelni szeretnél, ne félj tőle, biztosan azt kapod amit szeretnél, csak javaslom előtte keress rá egy-egy palettára a neten, mert a FB oldalra feltett képek nem mindig tükrözik a valóságot!

    Ha van esetleg olyan paletta amit mindenképpen szeretnél, akkor szívesen megmutatom egy bejegyzésben hogy is néz ki! Remélem tudtam segíteni.

  15. Szia. Köszönöm szépen a választ. Igazából főleg az eredetiségükben rengett meg a hitem, de ha eredetiek akkor semmi baj. A képek meg engem nem tudnak becsapni, mivel mindig mindennek rengeteg helyen utána nézek:) Sajnos muszáj is mert az utóbbi időben nagyon sok mindenre lettem allergiás, így nagyon nem mindegy mit használok.

    Örülnék egy bejegyzésnek, legfőképp a SIERRA NEVADA és a CABERNET BLUSH érdekel:) Előre is nagyon szépen köszönöm, és remélem nem okozok ezzel gondot:)

  16. Helyes, ilyen egy tudatos vásárló! Éppen erre szerettem volna felhívni a figyelmet azzal a bejegyzéssel. Mivel tőlem kapták a készlet egy részét és ismerem az európai forgalmazót, biztos vagyok benne, hogy eredetiek. Teszteltem már mindenre allergiás lányon is, semmilyen panaszt nem okoztak a porok.

    Szívesen megcsinálom, nem okozol gondot! 🙂

  17. Megnyugodtam:) Örülök hogy más hozzám hasonló lánynak bevált, és nem okozott gondot. Remélem nekem sem fog:) Előre is köszönöm szépen a tesztet:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

BB krém. Marketing vagy csodaszer?

Next Post

UK haul

Advertisement