Dark Mode Light Mode

ILNP Supernova

Utóbbi hónapokban Seche Vite ide vagy oda, egy épkézláb manikűrt sem sikerült összehoznom, no meg őszintén szólva nem is találtam említésre és fotózásra méltó lakkot, de ez! Az A England Dragon után ez az, amitől a lélegzetem is elállt.

Utóbbi hónapokban Seche Vite ide vagy oda, egy épkézláb manikűrt sem sikerült összehoznom, no meg őszintén szólva nem is találtam említésre és fotózásra méltó lakkot, de ez! Az A England Dragon után ez az, amitől a lélegzetem is elállt.

IMG_1985

Az ILNP Ultra Chrome Flakies lakkjai között egyébként kettő is van ami nagyon tetszik, egyik az Electric Carnival, a másik pedig mai főszereplőnk, Supernova. Jelenleg sajnos csak előrendelni lehet, de szerencsémre Julcsi, jó barátom és megbízható lakk szakértőm túl zöldnek találta, így végül megvált tőle.

Advertisement

IMG_1990

Most őszintén, szerintem ezt a látványt vagy imádni lehet, vagy elrettenni tőle, de az biztos, hogy nem egy átlagos “feldobok valamit” lakk, tudni kell viselni. A kötelezőket elmondom, úgy mint az állaga kellemesen híg, nem folyik túlságosan, de nem is nyúlósan nehéz fedőlakk. A gumis kupak nagyon kényelmes, az ecset rendben, önmagában is gyorsan szárad, de a biztonság kedvéért került rá fedőlakk. Jöjjenek a képek!

IMG_1918

IMG_2032

IMG_2035

IMG_2030

IMG_2014

IMG_2011

Egyszerűen nem tudok betelni vele, másodpercenként változik a színe és mind nagyon tetszik, de főleg a zöld és a lila érvényesül. Még jó, hogy fényképezni jobban tudok mint színeket megnevezni, látjátok a lényeget. Ami az alapot illeti, előkerült Barry M Navy, ami egyébként is meseszép, de ha lesz időm, ki fogom próbálni más színekkel és matt fedőlakkal is. Nem mondom hogy nélkülözhetetlen, mert nem az, de annyira fel tudja dobni az ember hangulatát, hogy megéri becsempészni a hétköznapokba is.

Update:

Tudjátok, hogy szeretem a szokatlan párosításokat, ezért kipróbáltam sárga alapon is matt fedőlakkal. Így sem rossz, de nekem sötéten az igazi.

IMG_2136

 

Hogy álltok a pelyhes lakkokkal?   

 

 

View Comments (13) View Comments (13)
  1. Ennek is sárkányszíne van, vagy bogárszíne :) Nekem nem jönnek be, egyszer kipróbálnám, de nem használnám sokszor, hiába szép, tipikusan az a lakk, ami máson tetszik, de tőlem távol áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Misslyn Shades of Nude 1

Next Post

LOOkX élmények, tapasztalatok

Advertisement