Dark Mode Light Mode

Napi köröm – Barry M Navy

Már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam a másik NailLand szerzeményem, ami azért is különleges, mert eddig nem rajongtam a kék lakkokért. Tudom, velem van a baj, mindenki más odáig van értük, én valahogy nem éreztem, hogy szükségem van egyre is. Na de amikor ezt megláttam… Még visszamentem legalább háromszor, végül nem tudtam otthagyni.

Most inkább beszéljenek a képek: 

 A színe egyszerűen mesés, csak úgy játszik a fényben. Mély tengerészkék, némi lilás beütéssel. 

Advertisement

 Az ecsettel teljesen jól megvoltam, maga a lakk sűrű, de kifogástalanul működik. 

 

 A Nail Paint vonalból származik, egy rétegben is elég lenne, de végül maradtam a kettőnél.

 

 

 Fedőlakk nélkül is nagyon szép fénye van.

 A legjobb az egészben, hogy az imént a banki ügyintéző megkérdezte gél lakk-e, mert csodás és fényes és awww ez a szín. Gyorsan le is írtam neki hol találja. Az ilyenek is fel tudják dobni a napom 🙂 Tartósságról nem tudok nyilatkozni, egy nap telt csak el de nem tudtam nem megmutatni.

Összességében le vagyok nyűgözve, imádok ránézni. Gondolkoztam a díszítésen, de most inkább “csak” önmagában csodálom.

 

Most mondjátok, hogy nem gyönyörű?

View Comments (25) View Comments (25)
  1. de! de nekem a középkék hi gelly lakkal meggyűlt a bajom, én nem vagyok ennyire ügyes lakkozó, h ezzel a hagyományos ecsettel szépen fessem ki a körmöm. (bár az aenglanddal ment, most pláne nem értem, igen hasonló ecsete van…)
    egyébként a saját körmeimen nem is éreztem olyan bábummmnak azt a kéket se, de a tiéden ez is gyönyörűűű! hogy van ez?!?

  2. Fényes és kék, nagyon jó párosítás. Ezüsttel díszíteném, de magában is mutatós. Nálam is a kék lakkok vannak legtöbben 🙂
    Az ecset olyan MF-os, nem a legjobb…

  3. Nekem nincsen olyanom 🙁 Igazából nem a legjobb ez z ecset, de nem is volt különösebben rossz. Mit csináljunk, kezdők szerencséje 😀

  4. Akkor én most jó bénának tűnhetek az első ilyen lakkommal :)) Nem, tényleg nem a legjobb de volt már rosszabb is. Óvatoskodva ugyan, de 20 perc alatt kész voltam a lakkozás részével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Bourjois Java Rice Powder

Next Post

Indul a karácsonyi nyereményjáték!

Advertisement