Dark Mode Light Mode

Nourish Kale szemkörnyékápoló

Amikor az angol Nourish jelezte, hogy már nálunk is kaphatóak a termékeik, mondhatom, hogy örültem, hiszen népszerű cégről van szó, minősített organikus összetevőkkel dolgoznak, nem végeznek állatkísérleteket, nem használnak szintetikus színezéket, parabéneket, phenoxyetol-t, szulfátokat, ásványi olajokat, PEG-eket és szilikont. Ez így kezdetnek jól hangzik!

Amikor az angol Nourish jelezte, hogy már nálunk is kaphatóak a termékeik, mondhatom, hogy örültem, hiszen népszerű cégről van szó, minősített organikus összetevőkkel dolgoznak, nem végeznek állatkísérleteket, nem használnak szintetikus színezéket, parabéneket, phenoxyetol-t, szulfátokat, ásványi olajokat, PEG-eket és szilikont. Ez így kezdetnek jól hangzik! Amikor átnyálaztam a kínálatot (Lolly összefoglalója ITT), az első amin megakadtam a szemem, az a kelkáposztás szemkörnyékápoló volt. Kelkáposzta? Tényleg? Viccesnek hangzott, én pedig kíváncsi típus vagyok, ezért azt kértem tesztelésre.

IMG_9792

“E szemránckrém fő alkotóeleme az organikus fodros kel kivonat, melyet a Nourish innovációs úttörőként elsőként használt krémeiben. A krém korszakalkotó, kifejezetten a szem környékén található, különösen érzékeny bőrre kifejlesztett, vitaminokban gazdag formuláját a kelkáposzta kivonat mellett biomimetikus peptidek, maqui bogyó, csipkebogyó és gránátalma enzimek, argán olaj és cékla kivonat alkotja, melyek segítségével láthatóan csökkenti a sötét karikákat és vonalakat, serkenti a bőr szerkezeti elemeinek termelődését, feszesebbé, simábbá, fiatalosabbá téve ezáltal. Magas antioxidánstartalma révén nagyban növeli a bőr ellenálló képességét a környezetből érkező, káros hatásokkal szemben. 79%-ban organikus összetevőket tartalmaz.”

Advertisement

IMG_9794

Az INCI nagyon szép, igaz legalább egy évet öregedtem mire bepötyögtem azt a rengeteg összetevőt, amit engedélyezés után Ti is megtaláltok a Krémmánián. Szeretném ha még az elején tisztáznánk valamit! Alapvetően nincs szükség külön szemkörnyékápolóra, kivéve ha a szem alatti terület szárazabb, de ha rendszeresen használsz tápláló, antioxidánsokkal megpakolt hidratáló krémet, akkor az is tökéletesen elég. Esetemben a hámlasztók és az azelain savas krémen kívül persze használok szérumot, de nem minden nap, a szemem alatti terület pedig borzasztóan tud kinézni, ezért jobban odafigyelek rá. Nem jövök elő azzal, hogy aludj többet, mert saját példámból tudom, hogy néha bizony csak 4-5 óra jut/nap, emellett ugyan figyelek a folyadék bevitelre, de ha az ember lánya fáradt, akkor az meglátszik és nincs az a krém ami eltünteti a jeleit.

IMG_9739

IMG_9709

IMG_9727

A csomagolás ritka szép és szerencsére abszolút utazóképes, a pumpás megoldás pedig mindenki kedvence, nem véletlenül. Ebben az esetben arra kell figyelni, hogy egy pumpálással hatalmas adag távozik, ezért én félig be szoktam fogni száját és csak nagyon lassan engedem ki a krémet. Alábbi képen látszik, hogy ez a mennyiség a fél arcomra is elég lenne.

IMG_9721

Maga a szemkörnyékápoló nagyon könnyed, kellemes érzés használni, azonnal megnyugszik tőle a bőröm. Így, másfél-két hónap után az a tapasztalatom, hogy a száraz időszakban gyorsan felszívódott, de most, hogy elértem az ideális állapotot, több időre van szüksége, ezért inkább csak este használom. Valóban nagyon jól hidratál, így a szárazság miatti ráncok kisimultak, a szemkörnyék feszesebbnek, üdébbnek hat, az anti-aging hatása pedig majd hosszú idővel elválik. Nincs benne illatanyag, nem csíp vagy irritál, semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Nyilván a fáradtságból eredő fekete karikákkal nem tud mit kezdeni, de legalább reggelre láthatóan ápoltabb az igénybe vett területet.

Összességében ez egy valóban nagyon szimpatikus termék, szívesen használom minden este és ajánlom is azoknak, akik hozzám hasonlóan száraz és fáradt szemkörnyékkel rendelkeznek. Egyelőre ha minden igaz, akkor Nourish termékeket a bijó webáruházból lehet beszerezni, az árak úgy általában szerintem reálisak ebben a kategóriában, ez kicsit magasabb az átlagnál 10ml/10 820Ft.

 

Ki használ szemkörnyékápolót?

View Comments (4) View Comments (4)
  1. én is ezt választottam volna, mókásan hangzik! :D
    asszem maradok az azulénes dr. renaudnál, az nekem elegendő hidratálást ad, nem érzem, h egyelőre többre lenne szükségem. :)

  2. Andalou Naturals Eye Serum-ot használom egy ideje, nagyon kis kellemes cucc, a sötét karikákkal sokat nem csinál, de a szemcsücskömben látom, hogy szebb vagyok reggelre. Kis könnyű, nappalra, zsírosabb bőrre is szupi. A káposztásnál barátibb áron, viszont nagyon szép összetevőkkel, nyuszis logoval.
    http://kremmania.hu/kremek/andalou-naturals-eye-serum
    még várja az engedélyt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB krém

Next Post

A tökéletes nude nyomában

Advertisement