Dark Mode Light Mode

NUXE Réve De Miel ajakápoló

Kezdjük az évet egy igazán remek termékkel és igen, rögtön az elején el is árulom, hogy a Nuxe ajakbalzsam bizony nagy kedvencem lett, lássuk miért!

Kezdjük az évet egy igazán remek termékkel és igen, rögtön az elején el is árulom, hogy a Nuxe ajakbalzsam bizony nagy kedvencem lett, lássuk miért!

IMG_0156

IMG_0171

Advertisement

A csomagolást tekintve eltérő lehet, jelenleg a 20. évforduló miatt -ha jól tudom- három különböző színben is kapható, de a tartalom természetesen ugyanaz. Részemről az üveg tégely nagyon elegáns, kicsit nehéz, de jól záródik, ezért a táskámban is bátran viszem magammal.

IMG_0172

Amit ígér: A körömvirág, rózsafa kivonat, méhviasz és szójalecitin táplálja a bőrt és pótolja a lipideket, az allantoin, az édesmandula olaj és a shea vaj nyugtatja, a méz-származékok pedig helyreállítják a bőr védőrétegét, E vitamin származéka védi az ajkakat a külső agresszoroktól. A balzsamot extrém hideg körülmények között, Kanadában tesztelték. A balzsam használata helyreállítja a kicserepesedett ajkakat és a szájkontúrt, megszűnik a diszkomfort érzés. Kellemes, grépfruit és citrom illata közkedveltté tette a vásárlók körében. Használata naponta többször javasolt.”

IMG_0152

Maga az ajakápoló egészen szokatlan számomra, pedig hegyekben áll itthon mindenféle fajta, forma, kiszerelés. Az összetevők legelején van a méhviasz, ebből azt hiszem egyértelmű mire érdemes számítani. Ez egy sűrű, meglehetősen testes krém, amiből elég egy nagyon kis, de tényleg nagyon kis mennyiség, különben összetapadnak az ajkak. Először talán ebben a Lisa Eldridge videóban hallottam a termékről és amiért meg is maradt az emlékezetemben az az, hogy matt ajakápolóról van szó, így kiváló rúzs alá is, főleg azoknak, akik nem szeretik a túl fényes, olykor ragacsos hatást.

IMG_0146

A tégely 15g terméket tartalmaz, ami tekintve hogy minimálisra van szükség nagyon sokáig elég lehet, az enyém mégis rohamosan fogy. Miért? Konkrétan függő lettem, ami számomra is túlzásnak tűnik. Bár napi több használatot javasolnak, egy felkenés után akár 3 órával is érezni hogy ott van. Marad utána egy védőréteg, ami még ivás után sem szűnik meg, sőt, a könnyű ebédet is kibírja. Tényleg teljesen matt, tökéletes alapja egy matt vagy akár fényes rúzsnak (utóbbit nemigen használok) úgy, hogy nem befolyásolja a rúzs tartósságát, nem csúszik le róla. A száraz, cserepes ajkakat nagyon szépen és gyorsan hozza helyre, az illata mennyei, de nem tolakodóan. Az egyetlen ami nem negatívum, de szokatlan, az az, hogy egészen aprócska darabkákat véltem felfedezni benne, el szoktam dörzsölni és feloldódik.

Összegezve nagyon sokáig kerestem, a környéken mindig készlethiány van, de örülök, hogy nem mondtam le róla, mert ez egy nagyon jól működő ajakápoló és immár nélkülözhetetlennek tartom, főleg ebben a hideg, szeles időben. Tavasszal, nyáron valószínűleg soknak érezném. A Réve De Miel megtalálható a gyógyszertárakban (ITT a pontos lista) 15g/2500Ft körüli áron mozog, érdemes figyelni az akciókat is!

 

Lesz ajakápoló top 5 is, de kíváncsi vagyok Nektek melyik a favorit!

View Comments (15) View Comments (15)
  1. Sajnos az én közelembe nincs patika, ahol forgalmaznak nuxe termékeket, pedig szívesen kipróbálnám valamelyik termékét. Rendelni szerinted lehet vagy abszolút a forgalmazó gyógyszertárakban vásárolható meg? Egyébként nekem nagyon tetszik, hogy ez is matt, mint a múltkor bemutatott ajakápoló. Kevés ilyet lehet találni.
    Nekem a kedvencem a Bioderma atoderm stiftes ajakápolója, még a kipálott szájszélemet is rendbe tudja tenni. :)

    1. Az Iparfumeria forgalmazza őket, de ha jól láttam akkor kicsit magasabb áron. Ezt én 2490Ft-ért vettem (+/- 50Ft), a honlapon 2900. Külföldi webshopban is van, de ugye a szállítási költség.. Mennyire laksz messze Ingrid? Lehet, hogy jobban kijönne ha elpostáznám Neked amit szeretnél.
      Tényleg ilyen jó a Bioderma? Nézegettem pár hete, de valamiért letettem róla. Jó tudni 🙂 Ez annyiban más mint a Dizao, de fogok is írni egy összegzést, hogy az olajok miatt az kevésbé tartós, tényleg nagyon rúzs szerű, mindent meg is fog 🙂 Ja és kicsi fénye azért van, de nagyon természetes, hozzá képest egy Babylips műanyag sz@rnak tűnik.

      1. Én Győr mellett lakom és ez az elszomorító, hogy még ott sem forgalmazzák. :/ Aranyos vagy, köszi a felajánlást. :) Bár még magam sem döntöttem el, hogy mit szeretnék. Eddig az olajra pályáztam, de a múltkori bejegyzés kicsit elszomorított. Bár az, hogy kinek mi a kellemes illat az ugye relatív. :) Iparfümérián láttam, hogy lehet rendelni, de igazából a kérdés úgy értettem, hogy patikába lehet-e rendelni. Én amikor érdeklődtem anno, hogy lesz-e, totál hülyén nézték rám és azt se tudták miről van szó…. kicsit hadilábon állok a gyógyszertári asszisztensekkel….

        1. Bocs Ingrid, lassú vagyok, nincs gépem és telefonról nem mindig tudok visszaírni. A patikáknál nem jellemző a rendelős működés vagy legalábbis én nem tapasztaltam, de utánakérdezek, hátha tudnak mondani valamit. Az olajat én semmiképpen nem javasolnám arcra, de meg kellene szagolnod, mert ha tetszik, akkor máshova jó lehet.

  2. Nem tudom, hogy eddig hogy kerültem el a blogodat, hogy nem tévedtem ide…Viszont most, hogy felfedeztelek, nem győzöm imádni a posztjaidat!!!!!Szuperek!Nagyon jó stílusod van, élmény olvasni!Köszönöm! :)
    Petra

  3. Na, van a Westendben is, ez jó hír, ki fogom próbálni. Nekem évek óta stabil lakója a táskámnak az Alverde körömvirágos ajakápolója, de ennyire szeles időben az sem elég sajnos :(
    És Boldog Új Évet kívánok, minden jót a 2015-ös esztendőre! :)

    1. Én is ott vettem nagy nehezen. Huh én nagyon nem szeretem a körömvirágosat, túl kemény, vagy nem is tudom de nem komfortos és nem is használt, az én szám pillanatok alatt képes repedni :/

      Köszönöm szépen, és azt is hogy itt vagy! Boldog új évet Neked is 🙂

  4. Így ahogy leírtad az állagát, szerintem a kókuszzsírra hasonlít, abban is vannak kis szemcsék, amiket el tudok dörzsölni a bőrömön, mert felolvad. Nagyon biztatóan hangzik, jó a teszt, legközelebb ha arra járok a gyógyszertár felé, akkor megnézem magamnak :)

    1. Nati drágám, még mindig gép para van, most hívtam a szervizes csajt, dolgoznak rajta, fogjam be és várjak tovább. Az agyam eldobom :/ Ez a cucc nekem nagyon bejön, este felkenem és reggel is ott van, tényleg nagyon testes de jól működik, csak mellette radírozni kell és sok folyadékot inni 🙂

      1. Ehhhh, jó, h mondod… radírozni meg inni.. na ezek nem mennek :D ezért van az, h mindig megbízom vmi csodakrémben, pedig ilyen egyszerű dolgokat könnyebb lenne betartani :)

        Jajj, a géphez meg sok türelmet kívánok! Nagyon szurkolok a mielőbbi sikerért…! ;)

        1. KÉÉÉÉÉÉSZ!!!! Most lassan nekiállhatok a 7623 emailnek 😀 Sokkal lassabb mint volt, még lehet hogy visszamegyek anyázni 🙂
          Igen, ezek nálam is el szoktak maradni, pedig egyik sem lenne nagy dolog. Most megint úgy szoktatom magam az ivásra, hogy szerte a lakásban kiteszek egy pohár vizet és ha arra tévedek, akkor megiszom 🙂

  5. Decemberben találtam erre a szájápolóra az egyik brit üzletláncban, és sokat ácsingóztam, de nem éreztem igazi szükségét, hisz mindig mindenhol veszek szájápolót magamnak. Talán pár nappal korábban jött meg egy három darabos, régóta vágyott Bellapierre ebayes szerzeményem, ami nem került egy Nuxe árába sem. És ha tudnád mennyi és milyen bontatlan szájápoló van a sminkes dobozomban.. Tényleg nem volt szükségem erre a tégelyre.
    Aztán kipróbáltam a Nuxe csoda olajat, amit a vegyes arcbőrömre is előszeretettel problémamentesen kenek – borítva a korábbi rutinom, és szabályosan bálvánnyá vált az olaj.
    Pár napja visszamentem az ajakápolóért is. Ambivalens érzéseim vannak vele a kb. 20 éves szájápoló függésemmel. Annyira fura az állaga az ajkaimon, hogy folyamatosan húzogatom a szám, ha erre az érzésre koncentrálok. Mindentől eltér, pedig elfogyasztottam már számtalan Bert’s bees szájápolót, ami szintén méhviaszos. Ez mindentől különbözik. Borzasztóan fura, már-már kellemetlen érzés, de ez valószínű a mattsága és a tömény állaga miatt van. Ellenben órákig (!!!), valóban órákig fent marad, hidratál, nem érzem szükségét az újrakenésnek. Ez az élmény új, mert tényleg megszámlálhatatlan márkát próbáltam már, és csak néhány van az örökös kedvenceim között. És mindet újra kellett kenni 1-2 óránként.
    Ez az első szájápoló életemben, amely elérte azt, hogy reggel nem a szájápolóért nyúlok először, annyira hidratál, annyira táplál a lefekvés előtti felkenésből eredően. (Szerintem ezt a mondatot csak az érti meg, aki hozzám hasonló függő.)
    Időre van szükségem, míg elmondhatom a Nuxe tégelyes szájápolójáról, hogy igazán szeretem, de az ajkaim azt üzenik, hogy ez az egyik legjobb törődés, ami velük történhet.
    Köszi, hogy írtál róla, ez a bejegyzés is kellett a végső lépéshez.

    1. Igazán nincs mit, nekem is hasonlóak az érzéseim vele kapcsolatban. Néha tényleg már már kellemetlen, de amit a számmal művel szinte csoda. Ilyenkorra általában már repedezik és borzasztóan fáj, de most nyoma sincs a hideg télnek. Igaz, én nem vagyok ennyire gyűjtő, de hasonlóan sokat próbáltam már életem során és ez bizony a legjobbak közé tartozik, nekem még az is tetszik hogy matt, rúzs alá is feltehetem. Az olajat nem szeretem, de ez állandó kellék lesz az biztos 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Ez történt eddig / 2014

Next Post

Kipróbáltam: KA & BA Cream Bar

Advertisement