Dark Mode Light Mode

Az éber tekintet nyomában

 

Van aki már évek óta használja, míg más nem tulajdonít nagy jelentőséget az alsó vízvonalra szánt ceruzáknak.

Bevallom én is csak azóta használok rendszeresen, amióta gyerekem van. Nem, egészen pontosan amióta megmozdult a hasamban, ugyanis nagyjából azóta nem aludtam ki magam.

A vörös, fáradt szemeket feldobja, a tekintetet kinyitja, egyszóval tiszta haszon, főleg ha tartós is.

Advertisement

Jelenleg három, mégpedig a Benefit, Rimmel és Catrice ceruza van készleten, de azt hiszem itt meg is állok.
 
 
A Catrice vízálló highlighter ceruzaként került piacra, a Rimmel szintén vízálló szemceruza, míg a Benefit nem ígéri, hogy vízálló lenne, minden mást igen.
 
 
A színük és a formájuk teljesen eltérő.
 
A Benefit Eye Bright amolyan jumbo ceruza, krémes és csak úgy siklik de szerencsére nem túl puha.
A Catrice Made To Stay Inside Pen (In The Mood For Nude) csavaros, ami olyan szempontból jó, hogy nem kell hegyezni, de meg kell mondjam, kézbe véve nagyon gagyi hatást kelt. Lötyög és már most visszatekeredik magától, érzem, hogy bajok lesznek.
A Rimmel Scandaleyes Nude szemceruza masszív kis darab, szintén könnyű vele dolgozni de keményebb mint a Benefit.
 
 
 
 
A színek sorrendben. Részemről a Rimmel tetszik a legjobban, ugyanis használatban valóban éber lesz a tekintet, de nem olyan erőteljesen, mint mondjuk a Benefit majdnem fehér ceruzájánál (ami mikrocsillámokat is tartalmaz).
 
 
 
Itt jön a feketeleves hölgyeim, a kép egy húzás után készült. Való igaz, hogy az Eye Bright nem vízálló, de a Scandaleyes elvileg igen. Tartósnak is gondoltam egészen addig, amíg ki nem próbáltam a Catrice ceruzát. Pillanatok alatt konkrétan odakötött a kezemre, ezért rendeltetésszerűen (“Használd a belső szemhéjadon vagy a szemöldököd alatt”) nem lehet használni. 
 
 
Erőteljes dörzsölés után a kézfejemen nyomokban látható a Rimmel ceruza, a Benefit már szinte egyáltalán nem, amíg a Catrice még mindig keményen jelen van.
 
 
Összességében kicsit nehéz lesz kihámozni a véleményem, de próbáljuk meg. A Rimmel ceruza a kedvencem, mert természetesnek hat a vízvonalon, de a Catrice bizony nagyon odatette magát ezzel a tartóssággal, közben azért szeretem a Benefit ceruzát, mert textúrában lekörözi a többit és szép az összhatás is.
 
Árak tekintetében:
 
Benefit Eye Bright £15.00
Rimmel Scandaleyes Nude £3.99
Catrice In The Mood For Nude 800Ft körül volt 
 
Mivel az első kettőt nehezebb beszerezni, árban is és elérhetőségben is a Catrice nyert.
 
 
Ti használtok valamit fáradt szemek ellen
(a szemcseppen kívül, mert az én is)?   
View Comments (23) View Comments (23)
  1. Aztaaaaa!!!! Ezer köszönet a tesztért, pozitívan csalódtam a Catriceban- jó, hogy idáig hezitáltam a rendelésen. Úgyhogy azt hiszem megvan a befutó nálam! 🙂
    Én régebben használtam nude szemceruzát, de azt tökig elfogyasztottam. Azóta nem találtam kedvemre valót, így amikor reggelente zombiapokalipszis meredt rám a tükörből akkor fehér szemceruzát szoktam elsatírozni a vízvonalamon. Ez hellyel közzel jó megoldás, mert ha túlzásba esek a “sok” fehérrel akkor még gázosabb lesz a helyzet. Úgyhogy most tapsikolok és meglepem magam egy Catrice darabbal. 😀

  2. úgy megnézném őket a vízvonaladon is megmutatva, nem lehet?!

    érzem már, h valamelyik kell, de még nem tudtam eldönteni (jó, a benfit a mikrocsillámok miatt valószínű nem). de a rimmel meg olyan korrektor színűnek tűnik itt a kezeden.

  3. a max factornak is van egy testszínű kohl ceruzája (illetve két éve, mikor vettem még volt, mostanában nem néztem), én azt használom, és tökéletesen bevált.

  4. DE! Annyi a nehezseg hogy ejszaka dolgozom, miutan lefekudt a kolok, olyankor szemet lehetetlen fenykepezni, de amint tudom, megcsinalom! Tenyleg korrektor szinu de pont ezert hat termeszetesebben mint a feher.

  5. Nekem a Rimmel van meg, és bár gondolkodtam a Catrice beszerzésén, de valahogy nem lettem meggyőzve, bár a tartóssága elég jó. Az Astornak van még amúgy egy ilyen gyöngyházszínű vízvonalra való cerkája, de az nekem konkrétan nem nagyon akart fogni vízvonalon, utána rendeltem a meg Rimmelt, és azt viszont imádom.
    Szuper teszt, köszönjük :)!!!

  6. Én Nikkietutorials blog posztja után döntöttem el, hogy nekem ez kell. Mármint a Catrice. Amúgy észre se vettem volna a polcokon, olyan kis apró, jelentéktelennek tűnő termék. De most már örülök, hogy megvettem, és így, hogy nálad is látom, hogy bevált, még jobban!

  7. A Catrice tényleg durván tartós, először én is a kézfejemen próbáltam ki, aztán alig tudtam leszedni. 😀 A Rimmel-nek viszont tényleg természetesebbnek tűnik a színe. Hmm…eddig nem használtam semmit a belső vízvonalamra, most meg azt veszem észre, hogy egy nude cerka már nem is elég. Tipikus. 😀

  8. Nagyon jó lett ez a poszt, kedvet kaptam egy nude szemcerkához! Pedig eddig mondjuk nem használtam… khmm… mondjuk azt sem tudtam, h létezik 😀 persze fehéret használtam régebben, de aztán inkább már semmit se kentem.
    Az az igazság, h azért hajlok inkább az Alverde szemceruza felé, mert bár tudom, h nem a legjobb, de nem akarom a vízvonalat irritálni… ezért sem kentem eddig rá semmit. De azért tényleg jó lenne, ha “vészhelyzet” esetén elő tudnék kapni vmit, sokszor nézek ki úgy reggelente, mint akinek vmi komoly egészségügyi gondja van… De ezek szerint nem csak nekem :))) úgyhogy majd megpróbálkozom azzal, aztán kiderül, h mennyire tartós a natúr…

  9. ez a poszt annyira, de annyira szívemből szólt! azt hiszem én is azóta nem aludtam ki magam, amióta a lányom a hasamban megmozdult, úgyhogy lassan két éve, és kell minden sminkes trükk ahhoz,hogy nőnek maszkírozzam, és ne zombiként vonuljak az utcán 🙂
    Én a kryolan shopban vettem egy ugyanilyen márkájú nude ceruzát, nem rossz, de elég kemény, kétszer is át kell húzni, hogy fogjon, szóval annyira nem ajánlom, pedig a színe nagyon jó.

  10. Nekem is a Rimmel a kedvencem, mert bár a Catrice tartós, már letörtem belőle egy darabot és a színe is túl világos. Örülök ha valakinek segített 🙂

  11. 😀 Ismerem az érzést! Szerintem simán kell 2 különböző, mert nem mindegyik sminkhez passzol a nagyon világos vagy a Rimmel-féle nude. Legalábbis ez az alibim 😀

  12. A szemem meglehetősen érzékeny, de ezidáig nem tapasztaltam semmi irritációt! Persze, nem is minden nap használom őket. Alverde smink cucc téren nincs sok jó tapasztalatom, ezért írd majd meg bevált-e, kíváncsi vagyok!

  13. 🙂 Tudtam, hogy lesz aki átérzi! Én “csak” egy éve nem aludtam. Olyan jókat nevetek amikor azt mondják: “csak úgy ragyogsz”. Hiába, a smink ereje 😀

    Sokáig laktam a Kryolan mellett, de akkor még eszembe sem jutott, hogy kellene.

  14. ne aggódjatok, mire 18 lesz, átalusszátok az éjszakát (ja nem, akkor majd amiatt nem alszotok, mert bulizni ment) 🙂
    csak viccelek ám, idővel javul majd a helyzet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Lovely szerint az őszi Sand

Next Post

Szeptember legjei

Advertisement