Dark Mode Light Mode

hello Hollywood

A Douglas őszi dobozkájában két dolog volt igazán érdekes (a kuponfüzeten kívül), az egyik Carolina Herrera 212 VIP Rosé, ami hosszú idő után az első olyan női illat amit szívesen hordok, a másik pedig az Anny lakk. Kivételesen nincsenek leragasztva a dobozok és lehetett válogatni, így találtam rá erre a duokróm csodára.

A Douglas őszi dobozkájában két dolog volt igazán érdekes (a kuponfüzeten kívül), az egyik Carolina Herrera 212 VIP Rosé, ami hosszú idő után az első olyan női illat amit szívesen hordok, a másik pedig az Anny lakk. Kivételesen nincsenek leragasztva a dobozok és lehetett válogatni, így találtam rá erre a duokróm csodára.

IMG_7268

A hello Hollywood már üvegben is lenyűgöző és abszolút nekem való kombináció.

Advertisement

IMG_7287

Az ecset a szokásos, alaplakk nélkül egy vékony és egy vastagabb réteg kellett a tökéletes fedéshez. Picit csíkos ahogy az a duokróm lakkoknál lenni szokott, de jelen esetben egyáltalán nem zavar. Viszonylag gyorsan szárad, csakhogy ezt sincs időm kivárni, ezért került rá egy réteg Seche Vite is.

IMG_7266

Első látásra nekem a Barry M Aquarium kollekciója jutott eszembe, érdekes módon az annyira nem tetszett hogy bármelyiket is beszerezzem, ezért viszont teljesen odavagyok. A zöld érvényesül leginkább, de olykor előbukkan benne a kék is, pont mint az üvegben.

IMG_7291

IMG_7279

IMG_7246

Gyönyörű nemde? Azon felül hogy három napja bírja kopás nélkül, annyira tetszik a színe, hogy kicsit továbbgondoltam és készült egy hozzápasszoló smink is, amit nem a legjobban, de megörökítettem.

01

IMG_7213

Sep

Oké ez a kép így elég béna, de legalább látszik, hogy igyekeztem a sminket is csíkosra csinálni.

IMG_7143

Annyira tetszett a végeredmény, hogy legszívesebben minden nap így mászkálnék.

Maga a folyamat egyáltalán nem bonyolult és rossz is vagyok a részletes leírásban, de ha gondoljátok és időm engedi, akkor készítek róla videót. Mostanában füstös helyett jobban tetszenek a határozott vonalak, ehhez kizárólag pigmenteket használtam nedves ecsettel hogy igazán élénk legyen. Némelyik már önmagában is irizáló, így amikor egymásra építettem őket, nagyon szép egységet alkottak. A szempilláim tövét szinte mindig ki kell hangsúlyoznom, alul pedig egy kevésbé kedvelt essence ceruza látható, amit a nedves pigmentes ecsettel átsatíroztam. Nagyjából ennyi 🙂

Hogy tetszik? 

A felhasznált termékek listája

ARC

Make Up For Ever HD primer

Bourjois CC krém és korrektor

NYX HD korrektor

MAC Cheeky Bugger pirosító

MAC Jolly Good bronzosító és highlighter

Paese bambuszpúder

SZEM

Too Faced Shadow Insurance primer

Naked Cosmetics Harvest Moon és Tropical Indulgence paletta

Bourjois Clubbing szemceruza (black)

essence Effect szemceruza (03 steel – smurf)

Bourjois Twist Up The Volume szempillaspirál

essence Colour Flash szempillaspirál (#4)

Naked Basics paletta a szemöldökre

SZÁJ 

Bourjois Rouge Edition 12H – Beige shooting

Sigma szájfény (Tint)

 

View Comments (32) View Comments (32)
  1. Nagyon jó együtt a smink és a köröm! A fémes lakkok nem a kedvenceim, de neked jól áll, más a körömformád, mint az enyém.

  2. Magamon egyáltalán nem tetszene ez a lakk, de rajtad bombajól néz ki, a sminkkel együtt meg főleg! És tényleg milyen fura ilyen nude szájjal látni téged! Azt hiszem, ezt még szoknom kell kicsit… :D

  3. Iszonyat jól áll!
    Mondjuk ez abszolút nem meglepő, h jól áll a zöld :)
    Annyira szeretnék holnap reggel egy ilyet magamra varázsolni… esküszöm, felkelek 10 perccel előbb!
    Najó, csak 5 perccel…
    LÁTOD mi a baj???
    :D

    1. 😀 😀 😀 Nati, hidd el jól ismerem az érzést, itt most kora délután volt baba nélkül. Nincs az a pénz amiért én korábban kelnék reggel 😀

  4. Mosoly! :)
    A lakk is nagyon szép :) csak ne lennének ilyen drágák az Anny lakkok, pedig mindig nyálcsorgatva nézem őket a Douglas-ban.

    1. Csak hogy legyen néha ilyen is 🙂 Tényleg nagyon drágák, én is mindig akciósan veszek, lesz most ugye Glamour napok, na meg a dobozban is volt egy 20%-os kupon 🙂

  5. Maga a lakk nem az én színem, de a sminkkel együtt egyszerűen imádom! Annyira csodás lett, nagyon jól is áll és a mosolygós kép valami hihetetlen édes és szép :)
    Én szívesem látnám a videót :)

  6. Gyönyörű! A lakk, a smink, TE! Tavaly Bécsben lecsaptam egy nagyon hasonló színű Look by Bipa lakkra, nagyon különleges, ilyenkor ősszel szeretem felkenni. Én is nagyon örülnék egy videónak! :)

  7. Nagyon elegáns! A lakk színe is iszonyú trendi, de valljuk be, ezt viselni is kell tudni! Hozzá a színben harmonizáló smink telitalálat! Öröm olvasgatni itt a cikkeket, és én is azonnal szeretnék egy ilyen zöld köröm lakot! 🙂

  8. Csodálatos a körömlakk színe is és a smink is, nagyon ügyesen csináltál ugyanolyat belőle, mint amilyen a lakk. Mellesleg szuperül áll neked, gyönyörűek! :)

    1. Sajnálom, hátha el tudod cserélni valakivel akinek szintén nem tetszik a szín! Ott van például a körömlakk csere-bere csoport.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Szeptember legjei

Next Post

A test mint börtön

Advertisement