Dark Mode Light Mode

Szépségápolási Pop-up Bolt nyílt Budapesten

A Projekt Showroom június 19-én nyitotta meg az első natúr és bio szépségápolási pop-up boltot, ami lássuk be egészen meglepő és újszerű gondolat. Nem én lennék, ha csak egy sajtóanyaggal szúrnám ki a szemeteket, ezért személyesen néztem utána hogy is kell elképzelni egy szépségápolási pop-up boltot.

Az újszerű koncepcióiról is híres Projekt Showroom június 19-én nyitotta meg az első natúr és bio szépségápolási pop-up boltot, ami lássuk be egészen érdekes gondolat. Nem én lennék, ha csak egy sajtóanyaggal szúrnám ki a szemeteket, ezért személyesen néztem utána hogy is kell elképzelni egy szépségápolási pop-up boltot. 

Először is el kell mondjam, hogy a kivitelezés nagyon tetszik, egyszerű de nagyszerű, ugyanakkor hála a tematikus elrendezésnek nagyon könnyű eligazodni a rengetegben. Maga a kiállítóterem 200 négyzetméter alapterületű és kellően világos ahhoz, hogy kényelmesen tesztelgessünk, nézelődjünk, válogassunk.

baba-mama részleg

Advertisement

IMG_6006

IMG_6004

IMG_6015

IMG_6013

IMG_6011

Kényeztető olajak és férfi részleg

IMG_5998

IMG_6023

IMG_6026

Smink és lakkok

IMG_6032

IMG_6035

IMG_6036

IMG_6041

IMG_6045

IMG_6048

Arcápolás

IMG_6050

IMG_6053

IMG_6057

Minden ami kellemesebbé teszi a fürdőzést 

IMG_6070

IMG_6075

Testápolás

IMG_6085

IMG_6088

Hajfestés és ápolás

IMG_6094

IMG_6115

Miközben kaptam némi útmutatást volt alkalmunk beszélgetni arról, hogyan és miért álmodták meg az üzletet. Azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy bár egyre népszerűbbek a natúr és/vagy bio kozmetikumok, sokszor nem minden az aminek látszik, ha pedig mégis, túl nagy a választék ahhoz, hogy (információ hiányában) elboldoguljunk, ezért is igyekeztek a legjobb hazai és nemzetközi márkákat összegyűjteni. Nagyon sok számomra is ismeretlen volt, ezért bizton állíthatom, hogy rá kell szánni az időt, ez nem az az üzlet ahova csak úgy beszalad az ember. Szerencsére kozmetikus, haj és bőrápolási szakértők segítenek a választásban, ami csak még szimpatikusabbá teszi a dolgot.

Összességében tehát nagyon jó és főleg hasznos kezdeményezés ez, remélem nem az utolsó. Ha érdekel benneteket a natúr és bio kozmetikumok világa, akkor ez egy remek alkalom hogy közelebbről is megismerkedjetek velük.

Az üzletben megtalálható márkák listája a teljesség igénye nélkül: 

marka2Az üzlet egészen szombat (június 28) este 20:00-ig megtalálható Budapesten a Balaton u. 4 szám alatt, nézzetek be ha arra jártok!

 

View Comments (19) View Comments (19)
  1. ó, és az első képen szereplő szütyő is megvásárolható?
    (a többi is szép, meg jó, meg szuper kezdeményezés, de a szütyő az nagyon tetszik) 🙂

    1. 😀 Mindig megragadod a lényeget, de jó oké, most szándékosan fényképeztem le őket. Persze, minden megvásárolható és élőben jajj nagyon szépek, én is odavagyok 🙂

  2. ott voltam, mondtam, jó napot kívánok, de ez nem érdekelt senkit, körbenéztem, egyszer közölték velem egy krémről, hogy a szem alatti sötét karikákra van, ezt megköszöntem, ezzel eltűnt a hölgy, a szütyőről nem tudtam meg, hogy mennyiért lehetne az enyém, mert egyáltalán nem izgatott senkit sem, hogy ott vagyok (talán kiadták nekik, hogy egyvalakihez csak egyszer szabad szólni, nem tudom), de mindegy is, mert fényes szálak voltak szőve az anyagába, az meg nekem nem bejövős (pedig amúgy állatul néz ki, nagyon fáj érte a szívem), és akkor meguntam, eljöttem, kifelé menet mondtam, hogy viszontlátásra (pedig tuti, hogy nem megyek vissza többet), de ez sem érdekelt senkit.
    hát nem vagyok elájulva egyáltalán.

    1. jaja, rajtam kívül egy érdeklődő volt a kiállítóteremben (lehet, hogy üzlet, de inkább volt kiállítás jellege), rajta épp sminkeket próbáltak hárman, úgyhogy nem valószínű, hogy túl voltak terhelve. (bevallom, a legjobban az bosszant, hogy vissza sem köszöntek)

      1. mindegy is, leginkább azt sajnálom, hogy elkerültük egymást (bár elég mérges voltam, nem biztos, hogy jó társaság lettem volna)

        1. Újrafogalmazok, mert nem akarom bántani a másik gárdát (ma is ők voltak). Nem tudom mi volt tegnap és rossz hogy így alakult mert egyébként tényleg jó az egész és először jó élménnyel jöttem el. Ennyi múlik a kiszolgáláson. :/ Találkozzunk inkább egy semleges helyen és fagyizunk végre 🙂

          1. 🙂 nekem holnap mindenképp be kell mennem a városba délután (muszáj bérletet vennem, és azt csak a népligetben tudom megejteni), esetleg?

  3. Én tegnap az utolsó napon beugrottam, velem kedvesek voltak és azt mondták, hogy a kiállítás után lesz egy webshop, ahonnan meg lehet venni majd ezeket a termékeket… Amúgy a szépséges szütyőre nekem is fájt a fogam, de 8200 Ft-ért ottmaradt a boltban… :(
    Köszi, hogy posztoltad az esemény, nélküled nem jutottam volna el ide. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Moyra Sea Salt és Bubble Gum

Next Post

Makeup Revolution termékek #2

Advertisement