Dark Mode Light Mode
Május legjei
MAC Anthurium Pro Longwear lipglass
Uriage

MAC Anthurium Pro Longwear lipglass

A nagy sikerű Disney Maleficent (Demóna) inspirálta limitált kiadás június 2-án jelent meg a hazai MAC üzletekben.

A nagy sikerű Disney Maleficent (Demóna) inspirálta limitált kiadás június 2-án jelent meg a hazai MAC üzletekben. Maga a kollekció (ITT a teljes lista) szerintem nem lett túl izgalmas (beleértve a csomagolást is), személy szerint kicsit többet/ különlegesebbet vártam, de a rúzst mindenképpen meg szerettem volna nézni élőben is. Gyakran  előfordul velem, hogy amikor végre közelebbről is megnézhetem a termékeket, elszáll a lelkesedés mert értem én, hogy MAC, de ez nekem önmagában nem elég (nem, nem vagyok márka fanatikus). 

1920191_697266137001738_3486880630872201292_n

A helyzet most is éppen ez volt, a rúzs közelről már egyáltalán nem tűnt annyira különlegesnek, a négyes paletta színei nem az enyémek és nagyjából minden darabbal így volt, kivéve a szájkontúr ceruzát és a szájfényt, utóbbit végül el is hoztam.

Advertisement

IMG_5803

Meglepő módon a szájfény sokkal mélyebb és úgymond ütősebb a rúzsnál, ezért miután mind a kettőt kipróbáltam, nem volt kérdés melyik a befutó. Az Anthurium egy vibráló, mély piros (kivételesen nem narancsos) ami hol hűvösnek, hol melegnek tűnik nekem, az illata pedig alig zavaróan vaníliás.

IMG_5818

IMG_5823

IMG_5807

 Az applikátor kicsit szokatlan, két oldalt lapított. A felvett mennyiség pont elég és mondanám, hogy könnyű vele dolgozni, de nem. A hiba nem benne, sokkal inkább a szájfény textúrájában van. Nagyon sűrű és ragacsos, éppen ezért én rendesen megküzdöttem az egyenletes felvitellel. Annyi biztos, hogy nem táskába dobós, útközben gyorsan felkenős szájfényről beszélünk. Mivel a pro longwear családba tartozik, papíron 6 órát kibír, ami akár igaz is lehet, nyilván ezt a legnehezebb meghatározni. Rajtam 3-4 órán keresztül bírja, nagyon lassan és egyenletesen kopik és amit még érdemes lehet megemlíteni, hogy az ajkakon is “nehéznek” érzem.

Collage

Az intenzitásán lehet dolgozni, nappali visszafogottabb megjelenéshez elég egy kevés középre és leginkább ecsettel (mert ujjal lehetetlen) szépen eldolgozni, vagy felkenjük teljes egészében, de ahogy mondtam úgy sem a legkönnyebb eset. Azt hiszem a kritikus pontot az ajkak vonala jelenti, mert belül viszonylag könnyű elkenni, de az applikátor hajlékony, ami jó és rossz egyben. Építeni lehet, nem hidratál de nem is szárít, a fénye pedig gyönyörű.   

IMG_5506

A végére egy kevésbé jó kép, mert nem volt időm fotózni, a csillogása és az intenzitása viszont jól látszik. 

Összességében nehezen mondok most véleményt, mert szájfényhez képest a pigmentáltsága tényleg 10/10 és a tartóssága is nagyon rendben van, de a textúrával nem vagyok kibékülve,  ilyen szempontból például a  Bourjois 3D Effet Gloss jobban sikerült, bár az kevésbé pigmentált, jobban tetszett az applikátor is. 

Nagyon remélem, hogy jól mondom és 4900Ft volt, nem bánom hogy megvettem mert a színe és a végeredmény tényleg üt, de nem ájultam el.

 

Kinek hogy tetszik a Maleficent kollekció?

 

View Comments (20) View Comments (20)
  1. A színe tényleg gyönyörű, de már a képről is látszik, hogy egy ragacsos, nehéz szájfényről van szó! :/ Ez a kollekció most nálam sem ütött, az Osbourne lányok kollabja sokkal, de sokkal jobban tetszik! :))

  2. Engem valahogy nem tudnak lázba hozni a limitált kollekciók, sosem érzek késztetést, hogy rohanjak a boltba megvásárolni őket :/ Azt vettem észre magamon, hogy a klasszikus, állandóan elérhető alap darabokat sokkal jobban kedvelem.
    Ellenben ez a rúzs remekül áll Neked! :)

    1. Az igazság az, hogy engem úgy általában elkerült a MAC láz, most másodjára voltam igazán kíváncsi de megint nem jártam túl jól. Köszönöm, a színe nekem is nagyon tetszik, talán ősszel hordhatóbb lesz 🙂

  3. Nagyon jól áll! 🙂
    Az anthurium a gyönyörű piros flamingó virág latin neve.
    Fantasy ihlette kollekció. Ezeket a drámai darabokat inkább ősszel, vagy télen dobtam volna piacra, amikor mozizunk. Most friss üde színekre vágyunk…

    1. De jó hogy mondod Lolli, kerestem honnan ered a név, de nem találtam. Egyrészt nyilván egyszerre jönnek ki a filmmel, ezzel nincs bajom és a színével sem, de ez most tényleg inkább őszre való.

  4. Bevallom, nekem nem tetszik annyira a színe, még mindig nem vagyok túlzottan oda a piros dolgokért. Attól sem vagyok elájulva, hogy ez egy szájfény, alapból ódzkodom tőlük, mert eddig csak nehéz és ragadós darabokkal találkoztam. :\
    Viszont neked mesésen áll ez a piros! Talán még azt is merem mondani, hogy az eddigi képeid alapján ez a legtutitbb!

    1. Én megveszek értük, szinte nincs is más színű ajakra valóm 🙂 Nekem ugye nem sok van (egy kezemen meg tudom számolni), ez jónak tűnt de tényleg nehéz, nem is volt még ilyen tapasztalatom egyébként. A Bourjois pl teljesen észrevétlen, de igen a színe passzol. Talán majd ősszel.

      1. Nekem leginkább a mályva árnyalatához fűződik ilyen kapcsolatom, de nincs konkrét kedvenc. 🙂
        Nem tudom, lehet én fogom fel túl drasztikusan a dolgot; még mindig nagyon nehezen viselek el bármit is az ajkamra kenve, a ragadós, pacsmagolós és nehéz dolgoktól pedig alapból kiráz a hideg. Azt hiszem, nem hiába utálom az ajakápolókat is. 😀

        Most nézem csak, hogy lekerült a blogsale-es bejegyzés. Nem szeretnélek nyüstölni, de láttad az utolsó hozzászólásomat? Valamikor fél 12-kor sikerült elküldenem tegnap.

        1. Naná hogy láttam, a Static is a tiéd és közben vissza is írtam csak annyi eszem nem volt, hogy eltűnik majd a bejegyzéssel együtt 😀 Szóval akkor szerdán találkozunk, mondjuk délután vagy hajnalban (haha) hogy ne olvadjunk el teljesen 😀

          1. Mindenféleképpen délután. 😀 Az amúgy is egy jó vicc, hogy én hajnalban felkelek. Ne tudd meg, mekkora kínt okozott a mai hajnali 6 órás ébresztésem; gyorsan vissza is feküdtem egy fél órára, majd jól elkéstem. 😀
            Na, akkor emailben beszéljük majd meg a továbbiakat, hogy hol tali, meg pontosan mikor.
            Egy 20 perce végre megjött az átutalás, szóval mindjárt indulok megvenni a fényvédőt.

  5. Jajjj, ugye a kisbabád már jobban van..???? Remélem gyorsan meggyógyul..! Bár ez a negyven fok sem olyan szuper neki gondolom… de ki tudja, lehet a babák jobban bírják, mint mi, felnőttek :)
    Nade, h a kérdésre is válaszoljak: nem, ez most nem hozott lázba… Unalmas ez nekem, csak barna és piros minden. Piros ajakravalóm már van (és csak nagyon indokolt esetben szándékozom újra venni :D), barna szemfestékem szintén. A korábbi kollekció, az a vízcseppes, na az ütős volt! Nyálcsorgatva bámultam, de vhogy (máig sem tudom hogyan) megálltam, h ne vegyek semmit. Tudom, h most mindenki rá lesz tapadva az Osbourne-os kollaboráció cuccaira, de annyira azok sem fogtak meg (bár élőben tuti ott is olvadoznék a pult előtt). Egy árva darab MAC holmim sincs, lehet ezért nem tudok jobban odalenni (pedig tudom, h a rúzsaik és szájfényeik pl. szuperek), és nagyon-nagyon szeretnék tőlük vmit, de olyan ritkán jutok a közelébe, h így könnyű visszafogni magam :)
    A piros szokás szerint észveszejtően mutat Rajtad, már ezért megérte!

    1. Nehéz napok voltak, de szerencsére az infúziót megúsztuk! Szegény rosszabbul viseli, ráadásul ebben a melegben a hányás nem az igazi.
      Szerintem is kicsit unalmas lett, bár a képeken jobbnak tűnt mint élőben. Sok a barna, de a pirosra ugye mindig gerjedek 😀 Én igazából úgy vagyok vele hogy oké képeken jól néz ki és sok a hype, de közelebbről már nem tűnik olyan eget rengetőnek sem a minőség, sem a tudás. Persze nem próbáltam mindent, de az eddigi összes MAC termékembe bele tudok kötni és nem állítom hogy nagyon megérte megvenni őket.

  6. Akkor talán a nehezén már túl vagytok, jobbulást a picinek továbbra is! Nameg kitartást…!

    Kicsit egyből jobban is érzem magam, h nem maradtam le semmiről így, MAC cuccok teljes hiányában :) de egy rúzsra azért még tuti benevezek vmikor, ha lesz valami hihetetlenül kedvező ajánlat/akció, vagy vmi különleges szín. A tartósság a vesszőparipám, ha ez megvan, akkor minden szuper.
    Én a vízcseppes kollekciónál voltam így, h valahogy képeken azért szebben nézett ki a dizájn, közelebbről már kicsit olyan műanyag-hatása volt… de még így is ez volt a legszebb, amit láttam.

    1. Köszönöm Nati! Ne haragudj, hogy most tudok csak írni. A baba elesett és felszakadt a szája, 10 évet öregedtem de minden rendben van. Dombos helyen lakunk.. Ha találsz valami jó MAC cuccot akkor szólj 🙂 A vízcseppes nekem is tetszett de végül nem néztem meg közelebbről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Május legjei

Next Post

Uriage

Advertisement