Dark Mode Light Mode

Bobbi Brown Art Stick

Bobbi Brown egy olyan többfunkciós ceruzát álmodott meg, amellyel egyszerre tudunk kontúrozni és rúzsozni mindenféle eszköz nélkül, ráadásként pirosíthatunk is vele, így harmonikus lesz az összkép.

Bobbi Brown egy olyan többfunkciós ceruzát álmodott meg, amellyel egyszerre tudunk kontúrozni és rúzsozni mindenféle eszköz nélkül, ráadásként pirosíthatunk is vele, így harmonikus lesz az összkép. 

artstick“Lipstick meets liner for the greatest multi-tasking lip around.”– Bobbi Brown

IMG_4823

Advertisement

Az Art Stick 8 gyönyörű árnyalata közül a Sunset Orange van terítéken, mert őt éreztem igazán magaménak mind közül.

IMG_4817

Maga a ceruza meglehetősen dundi és sajnálatos módon faragni kell, enyhítő körülmény, hogy mellékeltek egy hozzá való hegyezőt. Az értékes tartalom 5,6g ami soknak tűnik, de hegyezéskor biztosan több megy kárba mint szeretnénk.

IMG_4840

IMG_4677

A ceruza vége tompa, így nagyon egyszerű vele kontúrozni és rúzsozni is, tényleg nincs szükség segédeszközre. Az állaga érdekes, nem annyira krémes mint egy rúzsé vagy a rúzsceruzáké, inkább keménynek mondanám, mégis siklik az ajkakon. 

IMG_4852

A pigmentáltsága egészen kiváló, elég egyszer átfutnom az ajkaimon a teljes fedésért, de előtte mindenképpen alá kell hidratálni, ugyanis a majdnem matt finis kihangsúlyozza a nem kívánt részeket. Megmondom őszintén éppen ez volt ami nem tetszett, minden apró barázdám előtérbe került. Hogy lágyítsak az eredményen feltettem egy kevés ajakápolót/szájfényt, úgy már nagyon rendben volt, nélküle viszont nem az igazi. Pirosítóként ha lehet akkor még jobb, könnyen eldolgozható és nagyon tartós, nap végére is csak finoman kopik meg.

May

Ami már kevésbé látszik, az a vékony narancsos tusvonal és a lila spirál alul, ez tipikusan az a narancs amihez sok minden passzol. Friss, tavaszi vagy akár nyári szín, nekem nagyon tetszik.

Összességében tehát ez egy valóban jól kihasználható ceruza, amihez elkél egy kevés szájfény, úgy viszont 4-5 órán át pompázik minimális kopással, pirosítóként akár egész nap a helyén marad. Az ára 7800Ft, nekem nagyon megérte.  

 

Mit gondoltok a többfunkciós ceruzáról?

 

View Comments (22) View Comments (22)
  1. én azonnal a narancsos tusvonalat szúrtam ki a szemeden, először azt hittem, h oda is ezzel alkottál! annyira tetszik így a hajad, baromi jól áll. megint a hamvas barackság jutott eszembe, de tényleg olyan üde, fruskás vagy (azon a képen meg pláne, ezen tényleg picit “érettebb nőcisebb, de semmiképp sem idősebb a korodnál! ;)).
    ha szeretném a színeket a számon, talán ezt is csípném! ^^

    1. Láttam én Eszter keze munkáját és nagyon de nagyon jól áll a smink. Egyszer beérik ez és ha igen, mindenképpen látni akarom! 🙂

      A szememen az új rikító Makeup Revolution palettából van 3 szín de sajna nem igazán érvényesül. Ezt majd kifejtem egy másik posztban 😀

  2. Annyira szép vagy, a rúzs pedig csodás! Imádom ezeket a multifunkcionális termékeket, főleg ha rúzsceruzáról van szó! *.* A narancs tusvonalat én is egyből kiszúrtam! :)

  3. Állati jól nézel ki, pedig már az előző posztnál is ezt gondoltam, de itt meg még jobban, szóval csodaszép, most már le kell, h írjam 🙂 🙂
    A ceruza is tetszik, praktikus találmány, és jól eltalált színek! De lehetne pár világosabb, enyhébb árnyalat is mondjuk. Valami világos barackos-rózsaszínre ácsingózom 🙂

    1. Nagyon köszönöm hogy leírtad! 🙂 Igen, tényleg lehetne, bár én ugye akkor is ezt választottam volna 😀 Ha találok olyat szólok!

      1. Köszönöm! Van ám egy vagon rúzsom/szájfényem, de senkinek nem fog ártani egy újabb! 😉
        Igen, tudom, h Te narancsos-pirosban “utazol” (ha egyszer tökéletes, mért kéne váltani?), meg is lepett volna, h más színt választasz 🙂

  4. .meg tavaly olvastam egy felmerest, miszerint egyre kozkedveltebbek a multifunkcios sminktermekek es a cegek ezek gyartasara jobban raallnak. Nekem nagyon tetszik a szine, passzol is hozzad, minden osszhangban van, szoval igazan jol nezel ki 🙂

  5. Már nagyon vártam ezt a tesztet! Csodásan mutat rajtad, most még jobban szeretném kipróbálni 🙂

  6. Ez a szín fantasztikusan áll neked, és a narancs tusvonal, és a frizura… Egyedi, stílusos, klasszikus és elegáns. Nagyon kifejező kép lett, oké oké tudom tudom… De attól függetlenül TÉNYLEG elmehetni ez a kép egy magazinba. Hord sokat ezt a sminket, mert nagyon passzol hozzád.
    Amúgy nekem is van egy Art Stickem, a Dusty Pink árnyalatban. Nekem is kb. ezek az észrevételeim és tapasztalataim a ceróval .
    Hiába vastag, nagyon szépen lehet vele kontúrozni, az ajkakon mattsága ellenére könnyen siklik, még ha nem segítek be az ajakbalzsammal, akkor is 😀 Nekem úgy nagy átlagban a számon 5,5-7 órát bír az arcomon pedig akár 10 órát is masszívan fent marad. És nagyon lassan fogy. Szóval, mióta megvettem (március vége) azóta még nem hegyeztem, pedig szinte napi szinten használom.

    1. Melinda, de kedves vagy! Köszönöm szépen 🙂 Sajna nekem extrém módon ki tud száradni a szám, ha nem használok alá/felé balzsamot akkor nem szép látvány :/ Könnyen lehet hogy megnézem a többit is közelebbről, tényleg jó kis cerkák ezek!

  7. Sziasztok! Nagy bajban vagyok, mert kaptam egy ilyen ceruzát, de hozzá való hegyezőt nem. Az eltűnt. Így pedig nem tudom használni, és a szívem szakad meg. 🙂 Ha valakinek lenne esetleg felesleges hegyezője, boldogan megvenném, vagy ha tudja valaki, honnan tudnék beszerezni, az is tökéletes lenne.

    1. Szia Klári! Minden itthon található hegyezőmmel kipróbáltam, de sajnos egyik sem elég nagy hozzá. Szerintem a Douglas-ban kellene megnézned, a Bobbi pultnál biztosan van, de hátha tudnak alternatívát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Manhattan Eyemazing

Next Post

Flormar Jelly Look

Advertisement