Dark Mode Light Mode
Selyem és glitterek
Vendégposzt: Guerlain Super Aqua-Serum BB krém
Napi köröm: Cipzár

Vendégposzt: Guerlain Super Aqua-Serum BB krém

Talán emlékeztek az egy hónappal ezelőtti játékra, melynek feltétele az volt, hogy a nyertes írjon egy rövid véleményt a Guerlain BB krémről. Alábbiakban Ági tapasztalatait olvashatjátok:

Talán emlékeztek az egy hónappal ezelőtti játékra, melynek feltétele az volt, hogy a nyertes írjon egy rövid véleményt a Guerlain BB krémről. Alábbiakban Ági tapasztalatait olvashatjátok: 

2014_SUPER AQUA_BB HYDRA AMBIANCE

Először is nagyon szeretném megköszönni a krémet, hihetetlenül örülök neki. Szorgalmasan kenegettem és tesztelgettem a Guerlain Super Aqua BB-t, és eléggé megszerettem.  Medium árnyalatot kaptam, először kicsit narancsosnak  tűnt, de elkenve már szépen beleolvadt az arcszínembe. Az állaga nem túl sűrű, ezért egy picit többet kellett belőle használnom, mint általában.

Advertisement

A Super Aqua BB egész napos hidratáltságot ígér, amivel én teljesen elégedett voltam, a nap végére mindig puha maradt az arcom.  Az én zsíros bőröm kicsit átfénylett, de egyáltalán nem volt zavaró, egy kis púder elég volt rá. A fedése nem túl erős, de az apróbb piros foltokat még szépen eltűnteti, akkor is elég volt mikor nem használtam korrektort.

Összességében beváltotta amit ígért, a problémás bőrömre is bevált, sajnos a kicsit narancssárgás árnyalaton kívül semmiben sem tudok belekötni, pedig igazán megpróbáltam. 🙂

Collage

 

 

bb3

bb4

bb5

View Comments (20) View Comments (20)
  1. Köszönöm a bejegyzést 🙂 Nagyon jó kis termék lehet 🙂 Egy világosabb verziót szívesen kipróbálnék 😀

      1. Igen mondtad.
        Lehet, hogy nyárra azért jó lett volna 🙂 Nekem nyáron azért barna lesz az arcom, talán elférne rajta 😀

  2. Sajnos ennyit nem bír el a pénztárcám. 🙁 De vettem másfajtát 🙂 Remélem az beválik 🙂

      1. ASTOR BB 10in1 DM-ben akciósan. 😀 Nagyon remélem jó lesz. Kipróbáltam és a színe tökéletes (lesz majd a picit barnább bőrömhöz) az állaga szerintem szuper, könnyen kenhető, és épp annyira fed amennyire kell. 🙂

        1. hohoho már vagy ezerszer elmentem mellette, de mindig érdekelt mit tudhat 🙂 Eddig jól hangzik, várom a véleményed 1 hét múlva! 😉

          1. Mindenképpen megírom majd. De így előlegbe adok nek5*-ot, aztán majd meglátjuk :D

          2. Én is besorolok Odil mellé, és várom a véleményedet!
            Elég régóta az Astor Skin Match BB-jére esküszöm, de újabban kezdi birizgálni a fantáziámat ez az ‘új’ BB krém is. :D Jó lenne, ha ugyanolyan lenne az állaga, fedése és tartóssága, mint a Skin Matché, csak több időre is elég lenne.
            Pont a napokban akadtam ki azon, hogy másfél hónapja se vettem meg a legutóbbi tubust és már csak kb a harmadáig van. :\

          3. Anett !
            Sajnos én még nem próbáltam Astor BB-t, de remélem pontosan el tudom majd mondani a tapasztalatokat 🙂 Reménykedem benne, hogy hasznos lesz mindenki számára beszámoló 🙂

  3. Kedves Odil és Anett !
    Eljött az idő, hogy végre beszámolhatok az Astor BB krémmel való kapcsolatomról. :)
    Nem tudom ki, hogy használja az ilyen krémetek, de mivel én rendkívül száraz bőrű vagyok, így ma reggel is szokás szerint a hidratálással kezdtem és felkentem az arcomra egy könnyű krémes szérumot. Biztos ami tuti :) Utána használtam a BB-t, de bevallom őszintén ugyan úgy és ugyan annyi mennyiségben (jelentem ez nem sok) mint az alapozót szoktam. Utána kézzel szépen eloszlattam az arcomon. Először picit megijedtem, hogy hú csatakos az arcom és túlzás a hidratáló, de szerencsére nem.
    Gyönyörűen elkentem és nekem igazán nem is kell többet használnom belőle, mint a sima alapozóból, mert csak ráncaim vannak, bőrhibám elenyésző, és mivel a ráncokat csak a plasztikai sebész tudja eltüntetni és egy BB krém, vagy alapozó sem, így nekem ez a kis mennyiség bőven elég. :) Ráadásul egyáltalán nem tömítette el a pórusaimat és nem éreztem nehéznek az arcomat a nap folyamán.
    Mivel napvédelem is van benne, így megnyugodva töltöttem az egész napomat a szabadban és nap végére tényleg semmi pirosság, hanem szép egyenletes szín nézett vissza a tükörből, ráadásul végig kitartott a krém az arcomon, tehát még tartós is.

    Nos, ez az én véleményem és tapasztalatom az Astor BB krémről. :)

    Remélem hasznos amit leírtam Nektek és a többieknek, akik ki szeretnék próbálni eza kis fincsi BB-t. :)

    1. Na, most nagyon kíváncsi lettem!
      Én is hidratálok a bb-k/alapozók előtt, mivel nekem is száraz bőröm. Én bevallom, elbírnék erősebb fedésű alapozókat is, mert jócskán van bőrhibám, de nem bírom elviselni magamon. Amióta RT ecseteket használok, úgy is úgy néz ki az arcom alapozás után, mintha nem lenne rá kenve semmi se, csak alapvetően ilyen friss és üde lenne (reklám vége :D), szóval nem mostanság fogok rászokni. 😀
      Egy kérdésem lenne: ez is tartalmaz apró kis mikrocsillámokat? Ha igen, akkor nálam már el is vágta magát. Nagy sajnálatomra az alapozó (Astor Lift Me Up 101 Rose Beige) tartalmaz és nem tetszik. 🙁 Pedig árnyalatban jelenleg ez a legtökéletesebb az arcszínemhez viszonyítva és annyira igyekszem megkedvelni!

    1. Jajj, de aranyos vagy! Nagyon szépen köszönöm!
      Valóban vizsgázom ezerrel, múlthéten kezdődött el a vizsgaidőszakom, ezért nem voltam itt nagyon. :\
      Hálistennek eddig minden vizsgám sikerült; gyorsan le is kopogom! Eddig 6-on túl vagyok, még hátra van 7. ='(

      1. Szuper :) Gratulálok az eddigiekhez :) A többinél meg még szorítok és kitartást kívánok! :) Sok-sok kalappal ! :D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Selyem és glitterek

Next Post

Napi köröm: Cipzár

Advertisement