Dark Mode Light Mode

Naked Cosmetics Mother Nature

 

Miután szinte az összes palettáról kértetek bejegyzést, úgy gondoltam minden héten megmutatok Nektek egyet, így hetek alatt ugyan, de a végére érünk és mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Ma az első és egyik legkedvesebb palettámat mutatom meg, név szerint a Mother Nature tornyot.

Advertisement

 
Az a tapasztalatom, hogy amikor szemtől szembe kerülünk a pigment rengeteggel, nagyon nehéz eldönteni melyiket is válasszuk. Mindegyik lélegzetelállítóan gyönyörű és minél többet gondolkozol annál nehezebb választani. Ilyenkor a legjobb, ha alszunk rá egyet és másnap újra elővesszük azoknak a képét amelyek igazán tetszenek. Közben érdemes számba venni milyen színek találhatóak meg a fiókban és lehetőleg nem megvenni a huszadik barnás árnyalatot. Persze egy jó zöldből nekem sohasem elég, de ez más kérdés.
 
 
Elsőnek azért ezt a palettát választottam, mert ránézésre is jól kihasználhatónak tűnik, nappalra és estére is változatos smink készíthető, amint lesz időm rá meg is mutatom majd élesben. Ahogyan a neve is jelzi, föld színeket kapunk,  selymes fehér, arany, világos barna, mélyvörös, zöld és kéken irizáló sötétbarna, de beszéljenek a képek.
 
 
Alap és minden nélkül nem érvényesülnek igazán, de nem is erre hivatottak. 
 
 
Naked Cosmetics alappal már előjönnek a csodás színek.
 
 
Nedves ecsettel működik a legjobban. A színek intenzívek és melegek. A mélyvörös nagyon szépen mutat ajkakon, de szemhéjon sem utolsó. Mindegyik kombinálható egymással, természetesen lehet őket keverni is és úgy felvinni. A világos barna egy nagyon különleges darab, nehéz lenne elmondani milyen színe is van, leginkább a sivatag jut eszembe róla. 
 
Összességében azt hiszem ha újra kellene gondolnom, akkor is a Mother Nature palettát venném először, mert egytől egyig az én színem és még egyszer mondom, bármelyik napszakban megállják a helyüket.
 
A tartósságra nem térek ki mindig, mert kivétel nélkül a helyén maradnak egész nap. Emlékszem, amikor Moldova felé tartottunk autóval (ami potom 16 óra volt), aludtam is útközben de érkezéskor még mindig csak alig alig kopott meg.
 
 
Hogy tetszik?
 
View Comments (12) View Comments (12)
  1. Hjuj. Egyre nehezebb lesz a döntés:D Ez is épp oly gyönyörű mint az előző kettő: o Köszi a tesztet!

  2. Nagyon szépek 🙂 Eddig valamiért sosem próbáltam a pigmenteket, de ez most nagyon megtetszett!
    Ha van kedved nézz be a blogunkra 🙂
    zsanibia.blogspot.hu

  3. Na, csak ideértem megköszönni a tesztet (nemisénlennék) :D, az utolsó előtti duokróm kivételével az összes szín nagyon tetszik, valahogy az a kommersz rozsda-zöld árnyalat sosem jött be igazán 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Bourjois Twist Up The Volume szempillaspirál

Next Post

Szerzemények, lakkok, miegymás

Advertisement