Dark Mode Light Mode

Bourjois CC krém és korrektor

Amikor megláttam, hogy már nálunk is elérhetőek, szinte rohantam beszerezni őket, mert volt egy olyan -tudjátok- jó előérzetem. Először a korrektort hoztam el, mondván van már annyi BB/CC krémem, de röviddel később kellett a krém is. Nézzük őket részletesen!

Amikor megláttam, hogy már nálunk is elérhetőek, szinte rohantam beszerezni őket, mert volt egy olyan -tudjátok- jó előérzetem. Először a korrektort hoztam el, mondván van már annyi BB/CC krémem, de röviddel később kellett a krém is.

IMG_1347

“A CC krém és korrektor krém újdonság a Bourjois alapozói között. Ötvözi az alapozók és bőrápolók jó tulajdonságait, amit ígér, az egész nap folyamán 100%-ban korrigált és hidratált arcbőr. A CC krém formula szíve a 3 új korrigáló pigment, melyet az 123 Perfect termékcsalád inspirált: Barack szín a fáradtság korrigálására, zöld a pirosság megszüntetésére, fehér a pigment foltok elfedésére.

Advertisement

Ezek a nagyon finom színes pigmentek a bőr színétől függetlenül egybeolvadnak a bőrrel, miközben elfedik a bőrhibákat, finomítják a bőr textúráját, Minden színhez adtak egy pici pinket, hogy a végeredmény ragyogó legyen. Az eredmény: hibátlan, tökéletesen egyenletes arcbőr.”

IMG_1407

Amit a CC krémről tudni kell: “könnyed, olajmentes formulája minden bőrtípushoz megfelelő. Egész nap hidratálja a bőrt, és véd az UVB sugarak ellen (SPF 15). A fehér tea kivonat energizáló hatóanyagai ragyogóbb bőrt, és egészséges arcszínt eredményeznek!”

IMG_1411

Személy szerint nagyon örülök a csőrös fejnek, mert hiába szeretem a Healthy Mix Serum pumpás megoldását, amikor kifogyóban van a termék, már nem annyira praktikus. A fényvédő mennyiségével is elégedett vagyok, sőt nekem egyenesen kell olyan is, amitől kevésbé “világít” az arcom. Mint mindig, most is a legvilágosabb (Ivory) árnyalatot választottam.

IMG_1359

Sokan megijedtetek a színektől, de azt javaslom inkább próbáljátok ki a tesztereket és nézzétek meg természetes fényben is, mert csalóka. A CC krém láthatóan inkább barackos mint sárga, összehasonlításként mellé tettem a legvilágosabb Healthy Mix Serum alapozót. A helyzet az, hogy bár utóbbit nagyon szeretem, a CC krém szinte egybeolvad a bőrömmel ezért máris egy plusz pont jár.

Textúrában hasonlóak, a CC  is nagyon könnyű ezért pillanatok alatt el lehet dolgozni. Felkenve már púderes érzés, a végeredmény pedig pont olyan amilyennek szeretném, egészséges bőrképet kapok. Nem vagyok púderezős típus, őszintén szólva nem is rajongok értük, ezért csak a T vonalat szoktam fixálni, így a nap vége felé kezdett megkopni és kifényesedni de nem számottevően. Ami nagyon tetszik benne, hogy szinte “kivasalja” az arcom, a pórusok és apró hibák háttérbe szorulnak. Valóban egységesít, eltünteti a foltokat és a pirosságot, de fedésre inkább egy közepest mondanék. Ha van mit eltakarni, akkor kelleni fog a korrektor.

IMG_1353

A korrektor: “Egy innovatív, több hatású ápoló korrektor mely korrigálja, puhítja, ragyogóvá varázsolja a bőrt még a legérzékenyebb szemek esetében is! Rugalmas, szilikonos vége megkönnyíti a termék felvitelét, anélkül, hogy megnyújtaná a bőrt a szem körül. SPF 15 fényvédőt tartalmaz.”

Collage

A kivitelezés nagyon érdekesre sikerült. A kupak olyan jól zár, hogy alig tudtam leszedni ami nem baj. Legelőször elég sokáig kellett tekergetnem mire elindult a krém, másodjára már óvatosan kell bánni vele, mert nagyon kis mennyiség is elég mind a két szem alá. A szilikonos végbe sem tudok belekötni, olyan könnyű és puha volt, mintha csak a gyűrűsujjammal tapogattam volna fel. 

Eldolgozni szintén egyszerű, krémesebb a CC-nél és az is marad hosszú órákon át anélkül hogy beleülne az apró ráncokba. Érzésre színezett szemkörnyékápolóra hajaz, fed, de csak amennyire kell. Amikor nehezebb napjaim vannak és előkerülnek a táskáim, nem szoktam az egész területen használni mert csak rontana a helyzeten. Sokan beleszaladnak ebbe a hibába, jóval világosabb korrektor az egész szem alá, így a táskák még jobban látszanak.

Collage2

Bal oldalon a korrektor, jobb oldalon pedig a CC krém. Időközben elgondolkoztam azon, hogy mégsem a legvilágosabb árnyalatot kellett volna elhoznom, mert mintha túl világos is lenne. A Light Beige csak egy árnyalattal sötétebb, de szerintem pont annyira, hogy természetesebb legyen az összkép. 

Collage3

Bal oldalon a fáradt arcom csupaszon, jobb oldalon a CC krém és egy kevés korrektor a belső szemzug környékén. Látszik, hogy nem extra erős fedésről beszélünk, de nekem ez maga a tökély, természetes, életteli és egységes. Most már végre elmondhatom, hogy odáig vagyok értük! Az utóbbi 1-2 hétben semmi máshoz nem nyúltam, egyrészt mert lelkiismeretesen szoktam tesztelni, másrészt nem is akartam. A CC krémben minden megvan ami nekem kell és végre nem túl fényes vagy matt a végeredmény sem.

Összességében a korrektor fed, ugyanakkor egész nap hidratáltnak érzem a szemkörnyékem, a krém pedig minden kritériumomnak megfelel. 

A CC krém ára 3500Ft míg a korrektort 2500Ft-ért szerezhetitek be (+/- 1-200Ft) a Douglas, Marionnaud vagy Müller parfümériákban, DE! Pénteken (02.14) kisorsolásra kerül egy CC krém (Bronze) és egy korrektor (Light Beige). Nem kell mást tenned, mint lájkolni a Facebook oldalt (ha még nem tetted) és megírni az ott található kép alá, hogy melyiket szeretnéd megnyerni. Két virtuális kalap létezik tehát!  A nyertesek nevét másnap, azaz szombaton teszem közzé.

 

Hogy tetszenek a krémek? 

View Comments (34) View Comments (34)
  1. Gondolatolvasó vagy! 🙂 Pont az előbb kerestem rá a CC-re krémmánián, de még alig van róla vélemény. A többi árnyalat is ennyire rózsaszínes? Zsíros bőrre is ajánlanád?

    1. Oda is írtam, legyen már mire építkezni 🙂 Nem mondanám rózsaszínnek, a többi már inkább sárgásnak tűnt de az árnyalatok egymásra épülnek. A Bronze lehet hogy jó is lenne Neked, de tényleg meg kell nézni odakint is! Persze simán, az enyém is zsíros ezért vagyok oda tőle annyira 🙂 A Max Factor CC-vel ellentétben ez nem világít, egész nap természetes bőrfénye van.

          1. Ó, igen, a mobilról kommentelés szépségei… Megőrjít.
            Naszóval: Akkor nem marad más, mint felkenni a teszterből, aztán rosszabb esetben csíkos arccal végigmászni az Árkádon, hogy egy kis természetes fényhez jussak 😀 Az viszont szuper, hogy zsíros bőrön is működik 🙂

          2. jah én csak a nyakadra gondoltam, de jó nem gondoltam át rendesen 🙂 Nekem ott helyben feltették a korrektorokat, egyik alá az Ivory a másik alá meg a Light Beige, úgy jöttem haza 😀

          3. A nyakamon világosabb, és sokkal sárgább a bőr, mint az arcomon, úgyhogy nekem mindenképpen utóbbin kell kipróbálnom a dolgokat :/

          4. Hát igen. De annak nem sok értelme lenne, ha az arcomat “nyakam-színűre” vakolnám, vagy fordítva. A púderrel szoktam kicsit trükközni.

          5. Nekem az arcom sötétebb kicsivel és néha mintha sárgásabb is lenne, de szerencsére nem vészesen így nem olyan nehéz nyakhoz igazítani.

  2. egyébként is megvettem volna a korrektort, de így mindenképp 🙂
    (aztán persze lehet, hogy megint sál vagy kendő lesz belőle – vagy, mivel az árkádba megyek, körömlakk, jaj) 🙂

          1. 😀 mikor megyünk??? az a baj, h én kocsi nélküli vagyok (bár azt odaaná a pasi, de jogsitlanul és (majdnem) nulla rutinnal elvezetni se tudom), szóóóval bkv-znunk kell a várihoz ki a 16. kerületbe (szlovák út), de higgyétek el, h zseniális (és elég drága, de tényleg jóóóó).
            hétfőnként zárva vannak.
            nem vagyok egy korrektorért lelkesedő (én mndig csak pattanásra kenek és olyanom is van, ami oda való, gyulladásgátló és hasonló, 1 éve épp tbs-es (de véletlen! 😀 ), de megjegyeztem ezt most.
            a cc kérmet meg pláne, bár nekem lehet, h akkor még sötétebb kellene?! (bár asszem az 50-es MF van meg neked is).

          2. Jó kisakkozzuk, ha nem is egyszerre de elmegyünk a cukiba most meg ihatunk egy kávét és vehetünk sálat az Árkádnál 🙂
            Igen, nekem is a legvilágosabb MF van meg szóval lehet hogy jó lenne Neked ez is. Neeee TBS? Nem mondod? 😀

          3. De az 50-esnél nincs egy még világosabb? a 40-es vagy 45-ös, vagy mi?! sebaj, majd max. ezt is elhozatom veled, h meglessem, háhá! 😀

  3. Hajajj, az utóbbi időben eléggé betáraztam BB/CC krémekből, illetve alapozókból is, szóval nem kéne… De azt hiszem, meg van a következő áldozat. 🙂 A színe egyébként eléggé meggyőző a Healthy Mix Serumhoz viszonyítva (imádom, de túl sárga, ezért már elő se veszem), most már csak arra leszek kíváncsi, hogy száraz bőrőn hogy szuperál majd. 🙂

    1. Száraz bőrnél szerintem megfelelően elő kell készíteni az arcod, mert 1-2 helyen észrevettem, hogy vannak száraz részeim. Nagyon nem hidratál de nem vettem észre hogy szárítana. Jó ez 🙂

  4. Annyit szemeztem már ezzel a CC krémmel 🙂 Ezért szívesen tesztelném, mert sok jót olvasta róla.

  5. óó hála Neked, megint egy kincsre bukkantam! az utóbbi időben nagyon szép tiszta a bőröm, szinte hibátlan – ami a pattanásokat, meg az efféle szörnyeket illeti -, de nyilván tágabb pórusok, meg pici pirosságok/hegek előfordulnak… szóval kerestem már egy ideje valami okos megoldást, ami enyhén fed, ésatöbbi. na megláttam nálad a postot, szóval csütörtökön el is ugrottam a müllerbe, jól bevásároltam, köztük ezt a CC krémet is, és csodásmesés! 🙂 a fedése is pont elég, könnyen el tudom dolgozni, és szerintem nagyon szép a végeredmény! szóval köszipuszi, még sok ilyen jó terméket mutass be nekünk! 😉

    1. Éljen! Az ilyen visszajelzésekért érdemes csinálni! Nagyon örülök és köszönöm, hogy megírtad! Amióta megvettem semmi mást nem használok, tényleg nagyon jó kis krém lett. A továbbiakban is igyekezni fogok 😉

  6. Tegnap sikerült rábukkannom a blogodra miközben ezerrel cc krém keresésben voltam:) El is mentem hát erre a kincsre vadászni,szerencsére sikeresen hozzájutottam Müllerben.
    A bőrömről annyit, hogy katasztrófa a köbön bármit is használok,épp ezért ugye nagyon erősen elfedem ami ugye megint csak az ördögi kör elejére dob..Amúgy már jó 3 éve a MaxFactor Facefinity-jére esküszöm. Elég fura kombója van az arcbőrömnek,ha nem teszek rá semmit akkor T-vonalban szörnyen zsiros.Ergo száritótermékeket használok amitől meg hámlik és feszül a bőröm.:( Ha meg hidratálókrémet teszek rá -lehet az a leglightosabb is- ugyanúgy pattanásaim lesznek mintha a procedúra elején nem mostam volna le a zsirt a bőrömről..Szóval horror.
    Visszatérve a post témájához, úgy gondoltam egy cc krémmel jól kijönnénk,mert ápol és eltakar és a blogod segitségével erre a Bourjoisra esett a választásom.:) Ma reggel kentem fel először és azt kell hogy mondjam eddig kifejezetten kellemesek a tapasztalataim..Tökéletes állag,perfect szin (31es),nem tolakodó illat és amin leginkább meglepődtem,a kellő fedés.Természetesen nem fed annyira mint a Facefinity de ezt nem is vártam el tőle.Nem látszik tőle fakónak fáradtnak és vizhiányosnak a bőröm ami egy óriási pluszpont. Ha még a délutánt is átvészeli akkor örök hűséget fogadok neki.:)
    Néztem a korrektort is,azt is szeretnék a közeljövőben beújitani.Sajnos nekem genetikailag sötétlila karikák vannak a szemeim alatt tehetek bármit..Szóval egy sűrűbb állagú,nem csomósodós korrektorra lenne szükségem.Legalább van még mire vadászni!:)

    1. hajajj én is ezt csináltam éveken keresztül és semmitől nem lett jobb, ezért hasonló lehet a bőrtípusunk. Zsíros, de a felszínen vízhiányos, vagyis ne szárítsd tovább mert még több faggyút termel és csak rosszabb lesz! Nem olyan régen pont erről írtam és azokról a termékekről amik szépen helyre tették. Az erős fedés nem oldja meg a gondot. Annak nagyon örülök, hogy eddig jók a tapasztalataid, remélem így is maradt! A korrektor nem annyira sűrű viszont nagyon kevés kell belőle és szépen fed, próbáld ki mielőtt megveszed! A light Beige lesz jó szerintem, kicsit sárgásabb mint az Ivory és természetesebb a kettő együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Catrice Sunrose Avenue

Next Post

Csak azért is Essie Dive Bar

Advertisement