Dark Mode Light Mode
Sephora Fairytale
Yves Rocher Turquoise a gyakorlatban
A nagy BB krém teszt update

Yves Rocher Turquoise a gyakorlatban

Már nagyon régóta megvan ez a krémes festék, rendes nevén Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow, ami egészen véletlenül került újra a kezembe. Szegény több sebből is vérzik, de ismertek, nem szokásom feladni ezért újra megpróbálkoztam vele. Hogy mire jutottam?

4

Már nagyon régóta megvan ez a krémes festék, rendes nevén Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow, ami egészen véletlenül került újra a kezembe. Szegény több sebből is vérzik, de ismertek, nem szokásom feladni ezért újra megpróbálkoztam vele.

7

Advertisement

 

9

Hogy a részletekbe is belemenjek kicsit, elvileg 12 órán át tart és nem kevesebb, mint 7ml a beltartalom.

8

Meglepő módon a Turquoise árnyalatot választottam. 🙂

5

Az aplikátorral nem lenne baj, de 2 használat után már olyan, mintha beszáradt volna, nagyon kevés festéket vesz fel.

6

A színe gyönyörű, de ideje a hiányosságairól is beszélni. Egyrészt ugye van ez a beszáradás dolog, másrészt nem lehet egyenletesen felvinni, akárhogy próbálom foltos lesz. A helyzetet tovább nehezíti, hogy nagyon lassan szárad, mereszthetem a szemem percekig, akkor is összegyűrődik a szemhéjon. Ha nagy nehezen meg is szárad, nem lehet rétegezni vagy kiegyenlíteni a foltokat, mert a már száraz rész morzsálódni kezd. Röviden: katasztrófa. 

10

Mivel tényleg nem akartam lemondani róla, bevetettem néhány mankót, hátha lesz belőle egy vállalható smink. Alapnak és kontúrnak fekete MUA ceruzát használtam, erre került a krémes festék, amit gyorsan igyekeztem az OCC Nori pigmentjével fixálni. 

12

Óriási kedvencem egyébként, színben elég közel állnak egymáshoz, de ez persze világosabb és különlegesebb is.

11

 

2

Amikor nagyjából elkészült, túl egyhangúnak éreztem, ezért került rá a már említett Harvest Moon palettából is.

13

Ő felelős a mozgó szemhéj és az alsó pillasor közepén látható fényért is.

3

A többi már csak a satír és a belső szemzug kiemelése, illetve egy kevés fekete a külső V-be. Ehhez a két Urban Decay paletta volt segítségemre, de főleg a Basics. Az igazság az, hogy a Naked egyelőre nem nyűgözött le, hogy is mondjam, nincs meg köztünk a kémia. Tudom, velem van a baj…

Összességében még így sem lett tökéletes, hiába minden fixálás, egy idő után összeáll és a legkevésbé sem szép látvány. Ha jól emlékszem 2000Ft körül volt, ha jót akarsz magadnak, ne vedd le a polcról még akciósan sem!

 

Volt már hasonló tapasztalatotok? 

View Comments (9) View Comments (9)
  1. á,ebből én is vettem jó fél éve egy bronzosat (ami egyébként pont az a piszkos barnás olajzöld, amire ezer éve vágyom), és állati pipa voltam, hogy a teszter tök jó volt, jól fedett, gyorsan száradt, nem volt foltos, ehhez képest, amit megvettem az meg nem ér semmit, oda is adtam a lányomnak játszani (ő legalább boldog volt tőle).

    1. Én is azért vettem, mert a kezemen tartós volt, gyorsan száradt és pont olyan a színe amilyennek szeretném…még jó, hogy nem vettem többet a szépségkártyával (vagy mivel), mert most nagyon mérges lennék.

  2. Nagyon nehéz normális krémes festéket szerezni. Viszont teszik a megoldás és jól is áll, szépen kiemeli a szemed 🙂

  3. gyönyörű ezzel a pigmenttel kiegészítve, de hát ez csekély jóság! :/ ^^
    én igazából gimis koromban olyan sokféle krémes cuccal próbálkoztam, h most már eszembe sem jut. na jó, egy color tattoora valamikor lehet, h benevezek, de igazából nincs rá szükségem.

    1. Én tavaly próbáltam őket először, mert szintén gimis koromban annyira kiábrándítóan összeállt meg pfúj, hogy eszembe sem jutott. A Color Tattoo-k tényleg nagyon jók, talán a Pomegranate Punk kicsit gyengébb, de nagyon jó mentőöv egy rohanós napon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Previous Post

Sephora Fairytale

Next Post

A nagy BB krém teszt update

Advertisement